Pulsar Thermal Imaging Scope Axion 2 LRF XQ35 Pro
Pulsar Thermal Imaging Scope Axion 2 LRF XQ35 Pro
2.100,00

Pulsar Thermal Imaging Scope Axion 2 LRF XQ35 Pro

2.100,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 700,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 46,73 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Voor het exporteren c.q. overdragen van dit artikel naar landen buiten de Europese Unie heb je een vergunning nodig.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pulsar Thermal Imaging Scope Axion 2 LRF XQ35 Pro

De Axion 2 XG35 warmtebeeldapparaten zijn voorzien van een unieke methode van beeldoptimalisatie die afhankelijk is van de omstandigheden en het doel van de observatie. Deze methode biedt een uitstekende weergave van de achtergrond en het doelobject. Door middel van drie niveaus van signaalversterking in combinatie met een afvlakfilter en fijne helderheids- en contrastaanpassingen kan de jager het dier op grote afstand detecteren, ongeacht de weers- en temperatuuromstandigheden en kan hij de trofeekwaliteit bepalen.

Hoogwaardige behuizing van versterkte magnesiumlegering

De Pulsar Axion 2 LRF XQ35 is een warmtebeeldapparaat dat ontworpen is voor frequent en intensief gebruik. De behuizing van magnesiumlegering is licht en tegelijkertijd sterk. Deze behuizing beschermt de interne componenten van het warmtebeeldapparaat tegen schokken, vallen, vocht, warmte en kou. Bovendien zorgt de metalen behuizing voor een effectieve warmteafvoer, minimaliseert het beeldruis en zorgt het voor een consistente werking van het apparaat tijdens langdurige observatie.

Langere levensduur van de batterij: tot 11 uur op één lading

Met de oplaadbare APS5-batterij met hoge capaciteit kan het warmtebeeldapparaat tot 11 uur continu worden gebruikt op één lading. De batterij kan binnen enkele seconden uit de batterijbehuizing worden verwijderd en worden vervangen door een nieuwe. De batterij kan worden opgeladen met behulp van een speciale oplader of via een pc, huishoudelijk voedingssysteem of powerbank met behulp van USB-C. Deze bronnen kunnen ook worden gebruikt voor de externe voeding van het warmtebeeldapparaat.

Dual Wi-Fi waveband ondersteuning 2,4 / 5 GHz

De Axion 2 warmtebeeldcamera's zijn voorzien van ondersteuning voor twee Wi-Fi-frequentiebanden: 2,4 GHz en 5 GHz. Het standaard frequentiebereik van de smartphoneverbinding via een 2,4 GHz WiFi-kanaal wordt aangevuld met een effectief bereik van 5 GHz. Deze verbinding biedt een betere bandbreedte, een snellere gegevensoverdrachtssnelheid, ruisimmuniteit en een verbeterde verbindingsstabiliteit, wat leidt tot een productievere en eenvoudigere bediening van de warmtebeeldcamera met een smartphone.

Lens met snel diafragma

Germanium F35/1.0 lens beschikt over hoge infrarood transmissie in de LWIR-serie. Vanwege de hoge precisie van de optische elementen van de lens, onderscheidt het beeld dat wordt gegenereerd door de Axion 2 warmtebeeldapparaatsensor zich door zijn helderheid en detaillering.

Langeafstandslaserafstandsmeter

Het is essentieel om de doelafstand te begrijpen om de juiste beslissingen te nemen. De Axion 2 warmtebeeldkijker is uitgerust met een ingebouwde laserafstandsmeter met een bereik tot 1 kilometer. Het is mogelijk om afstanden te meten in enkele metingen en continue scanmodi met een nauwkeurigheid van ± 1 meter. Dit zorgt voor een snelle en foutloze beoordeling van de situatie.

Lynred sensoren van Europese makelij

De Axion 2 warmtebeeldkijker maakt gebruik van Europese Lynred-sensoren met een resolutie van 384x288 pixels (pixelgrootte 17 μm) / 640x480 pixels (pixelgrootte 12 μm). Deze sensoren vangen kwalitatief nuttige signalen op onder moeilijke observatieomstandigheden, zoals regen, mist en hoge luchtvochtigheid op de observatielocatie. Dit draagt bij aan de betrouwbaarheid van de Axion 2-sensor.

Ingebouwde foto- en videorecorder. Gratis 16 GB cloudruimte

De Axion 2 warmtebeeldkijker beschikt over een ingebouwde videorecorder. Het interne geheugen van de Axion 2 kan uren video en tienduizenden foto's opslaan. Het is mogelijk om met één druk op de knop een foto van een interessante scène te maken of te beginnen met het opnemen van video. Het beeldmateriaal kan via een USB-C-poort naar de harde schijf van een computer worden gekopieerd. De Axion 2-eigenaar heeft een gratis schijfruimte van 16 GB voor het opslaan van foto's en video's die met het apparaat zijn vastgelegd in de Pulsar-cloudopslag. Het is mogelijk om eenvoudig de Stream Vision 2 mobiele applicatie te installeren, in te loggen en het apparaat met een smartphone via WiFi te verbinden.

Detectiebereik tot 1750 m

De Axion 2 warmtebeeldkijker beschikt over een krachtige F35/1.0 objectieve lens in combinatie met een zeer gevoelige warmtebeeldsensor. Hierdoor biedt het apparaat uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een standaard 1.8m hoog object tot op 1750 m afstand in volledige duisternis te detecteren.

Bediening op afstand en firmware-update vanaf smartphone via Stream Vision 2 App

De Axion 2 is uitgerust met ingebouwde WiFi die de gebruiker in staat stelt om verbinding te maken met Android- en iOS-smartphones via de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Dit biedt een breed scala aan opties, zoals het updaten van firmware voor draadloze apparaten, realtime beeldoverdracht van het apparaat naar het smartphonescherm, publicatie van foto- en video-inhoud op sociale media die is vastgelegd met het apparaat, het afstandsbedienen van digitale apparaten en toegang tot het laatste nieuws van Pulsar. Ook krijgen geregistreerde gebruikers toegang tot 16 GB cloudopslag voor de foto's en video's die ze hebben opgenomen.

Variabele vergroting

De digitale zoom van de Axion 2 zorgt voor een betere scherpstelling en objectherkenning op grote afstanden. De zoom kan geleidelijk in 2x stap of continu worden aangepast om het optimale gezichtsveld voor specifieke situaties te verkrijgen.

Afmetingen in zakformaat en licht van gewicht

Met een ruimtebesparend en zakformaat ontwerp weegt de Axion 2 slechts 350 gram. Dankzij het symmetrische ontwerp en de in-line knoppenopstelling op het bovenpaneel is het apparaat gemakkelijk vast te pakken en te bedienen door zowel rechtshandige als linkshandige personen.

AMOLED-beeldscherm met hoog contrast

Het AMOLED-scherm van de Axion 2 biedt een verbeterde kleurweergave, energiebesparing en snelle respons, waardoor scherpe en vloeiende beelden worden weergegeven, zelfs onder extreme omstandigheden.

Snelle opstart

Met een inschakeltijd van slechts 5 seconden na het indrukken van de ON-knop is de Axion 2 snel volledig functioneel. Dit bespaart batterijvermogen, omdat het apparaat niet altijd klaar hoeft te worden gehouden tijdens het jagen, maar gewoon kan worden ingeschakeld wanneer dat nodig is.

Een selectie van 8 kleurenpaletten

De Axion 2 biedt een keuze uit 8 kleurenpaletten, waardoor de gebruiker het gezichtsveld effectiever kan observeren en de eenheid kan optimaliseren voor specifieke taken en veranderende observatieomstandigheden. White Hot, Black Hot en Red Hot zijn optimaal voor objectdetectie, Rainbow en Ultramarine helpen de kans op herkenning en identificatie te vergroten. Red Monochrome, Sepia en Violet zijn het meest geschikt voor lange observatie in de nacht.

IPX7 volledig waterdicht

De Axion 2 is IPX7 volledig waterdicht, wat bescherming biedt tegen zware regenval, sneeuw of andere neerslag. Het apparaat is ontworpen om vlekkeloos te blijven functioneren, zelfs na onderdompeling in maximaal 1 meter water gedurende maximaal 30 minuten.

Kenmerken

 • Lynred 384x288, 17µm, <25 mK NETD-sensor
 • Groot detectiebereik van 1,8m hoog object tot 1300m
 • Ingebouwde precisie laserafstandsmeter
 • Snelle opstart binnen 5 seconden
 • Tot 11 uur batterijduur op één lading
 • Ingebouwde video en foto recorder
 • Variabele vergroting van 2x - 8x (x4 digitale zoom)
 • Contrastrijk 640x400 AMOLED scherm
 • Beeld in beeld (PiP) modus
 • Stream Vision 2 compatibel
 • Snelle opening 35mm f1.0 germanium objectieflens
 • Groothoek oculair
 • Ingebouwde Wi-Fi module
 • 8 kleurenpaletten
 • IPX7 waterdicht
Specificaties
Merk Pulsar
Soort Warmtebeeldkijker
Lengte 152 mm
Hoogte 74 mm
Breedte 75 mm
Gewicht 470 gram
Vergroting min (x) 2
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 35
Uittredepupil (mm) 17.5
Schemergetal 70
Eyerelief (mm) 14
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pulsar Thermal Imaging Scope Axion 2 LRF XQ35 Pro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice