Pulsar Thermal Imaging Binoculars Merger LRF XP50
Pulsar Thermal Imaging Binoculars Merger LRF XP50
4.689,00

Pulsar Thermal Imaging Binoculars Merger LRF XP50

4.689,00

Op bestelling

Of 1.563,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 104,33 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Voor het exporteren c.q. overdragen van dit artikel naar landen buiten de Europese Unie heb je een vergunning nodig.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pulsar Thermal Imaging Binoculars Merger LRF XP50

Klassiek ontwerp. Compacte maat

Merger LRF warmtebeeldverrekijkers zijn gebouwd met het klassieke ontwerp van verrekijkers voor overdag. Met een kleine vormfactor ligt deze warmtebeeldverrekijker comfortabel in de hand, maar biedt hij toch een aantrekkelijk uiterlijk en een voorbeeldige ergonomie. De zes functieknoppen zijn in de comforttoegangszone geplaatst en de meest gebruikte digitale apparaatfuncties worden geactiveerd met een enkele aanraking.Comfortabele kijkervaring

Het optische ontwerp van de Merger LRF-verrekijker houdt volledig rekening met de aard van het menselijk zicht. Het is normaal dat een persoon visuele informatie tegelijkertijd via twee visuele kanalen ontvangt. Kijken met twee ogen is minder vermoeiend dan kijken met één. Dit betekent een betere detectie van kleine of zwakke objecten en betere prestaties in scenario's met weinig contrast dan vergelijkbare monoculaire warmtebeeldapparatuur met hetzelfde technische niveau. De oogafstand in de Merger LRF verrekijker is instelbaar van 56 tot 71 mm in overeenstemming met de individuele kenmerken van een bepaalde gebruiker.

Nauwkeurige laserafstandsmeter

Het begrijpen van de doelafstand is een essentiële factor bij het nemen van de juiste beslissingen. Met een ingebouwde laserafstandsmeter met een bereik tot 1 kilometer kan je afstanden meten in enkelvoudige metingen of continue scanmodi met een nauwkeurigheid van ± 1 meter voor een snelle en foutloze beoordeling van de situatie.

High-definition thermische beeldvorming met 640x480 pixels @ < 25 mK NETD-sensor

Een zeer gevoelige sensor met < 25 mK NETD legt minimale temperatuurverschillen vast bij waarnemingen in omstandigheden met een laag temperatuurcontrast, evenals bij regen of mist. De resolutie van 640 x 480 pixels zorgt voor een betrouwbare identificatie van het doel, een hoogwaardige visualisatie van belangrijke anatomische kenmerken van het dier plus minuscule details van het omringende landschap.

F50/1.0 germaniumlens met snel diafragma

De eigenschappen van optica voor warmtebeeldcamera's hebben een beslissende invloed op het vermogen van een warmtebeeldcamera om zelfs de laagste stralingsniveaus vast te leggen. Ultieme detectie-efficiëntie wordt bereikt met de snelle lens van de Merger LRF (F50/1.0) warmtebeeldcamera in combinatie met de zeer gevoelige thermische sensor. De Merger LRF geeft gebruikers keer op keer de beste kwaliteit, de meest gedetailleerde en contrastrijke informatieve beelden, zelfs tijdens regen of mist, wanneer het temperatuurcontrast van de waargenomen scène minimaal is.

Nieuwste beeldverwerkingsalgoritmen

De Merger LRF warmtebeeldverrekijker is uitgerust met geavanceerde beeldverwerkingsalgoritmen die hun effectiviteit onder verschillende weersomstandigheden en gebruiksscenario's van het apparaat laten zien. Met de Merger LRF-oculairs krijgt de gebruiker een nieuw niveau van heldere en ruisvrije beeldvorming, met meer objectdetails en verbeterd contrast.

Twee onafhankelijke batterijen. Tot 10 uur continu werken

De Merger LRF wordt gevoed met twee oplaadbare batterijen: één ingebouwd met een capaciteit van 4 Ah, de andere vervangbaar met een capaciteit van 3,2 Ah. Een enkele lading garandeert een batterijduur tot 10 uur. Het reliëf op het lichaam van de vervangbare batterij voor nauwkeurige bepaling van de juiste positie maakt het mogelijk om snel en zelfverzekerd een lege batterij door een nieuwe te vervangen in volledige duisternis door aanraking.

Lang detectiebereik

Een krachtige objectieflens voor lange afstanden in combinatie met een zeer gevoelige warmtebeeldsensor van 640x480@17 µm zorgt voor uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard object van 1,8 m hoog kan in volledige duisternis tot op 1800 m afstand worden gedetecteerd.Overige kenmerken

2.5х-20x variabele vergroting

Digitale zoom, tot 8x, zorgt voor een betere focus en betere algemene objectherkenning op grote afstanden. De zoom verandert geleidelijk in stappen van 2x of continu voor een werkelijk optimaal, aangepast gezichtsveld voor een specifieke situatie.

Hoogwaardige behuizing van versterkte magnesiumlegering
Fusie LRF is ontworpen voor constant, vaak intensief gebruik. Een behuizing van magnesiumlegering is licht en sterk tegelijk. De behuizing beschermt de interne componenten van een warmtebeeldapparaat betrouwbaar tegen schokken, vallen, vocht, hitte of kou. Tegelijkertijd verwijdert een metalen behuizing effectief de warmte van de elektronica en verhoogt het de consistentie van de werking van het apparaat tijdens langdurige observatie.

Ingebouwde foto- en videorecorder
De Merger LRF heeft een ingebouwde videorecorder. Het interne geheugen van Merger LRF kan uren aan video en tienduizenden foto's opslaan. Eén druk op de knop is voldoende om een ​​foto te maken van een interessante scène of om video op te nemen. Het beeldmateriaal wordt via een USB-C-poort naar de harde schijf van een computer gekopieerd. De eigenaar van de Merger LRF heeft een vrije schijfruimte van 16 GB voor het opslaan van foto's en video's die met het apparaat zijn gemaakt in de Pulsar-cloudopslag. Installeer eenvoudig de mobiele applicatie Stream Vision 2, log in en verbind het apparaat via wifi met een smartphone.

Stream Vision 2. Wi-Fi-integratie met iOS- en Android-apparaten
Ingebouwde WiFi verbindt de Merger LRF met Android- en iOS-smartphones via de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Dit opent een breed scala aan opties, waaronder software-updates voor draadloze apparaten, realtime beeldoverdracht van het apparaat naar het smartphonescherm, publicatie op sociale media van foto- en video-inhoud die door het apparaat is vastgelegd of naar messengers wordt overgebracht, afstandsbediening van digitaal apparaat functies en toegang tot het laatste nieuws van Pulsar. Bovendien ontvangen geregistreerde gebruikers 16 GB cloudopslag voor foto's en video's die met het apparaat zijn opgenomen.

Verbeterde Wi-Fi-connectiviteit met ondersteuning voor 2,4/5 GHz-golfband
In Merger LRF-warmtebeeldcamera's wordt het standaard frequentiebereik voor smartphoneverbinding via een 2,4 GHz wifi-kanaal aangevuld met een effectief 5 GHz-bereik. De 5 GHz-verbinding biedt een betere bandbreedte, een snellere gegevensoverdrachtsnelheid, ruisimmuniteit en verbeterde verbindingsstabiliteit, wat resulteert in een productievere en eenvoudigere bediening van de warmtebeeldcamera met een smartphone.

Contrastrijke HD AMOLED-schermen
Terwijl de HD AMOLED-schermen van de Merger een helder, contrastrijk en levendig gekleurd gezichtsveld leveren, zorgt AMOLED-technologie voor een onberispelijk, vloeiend beeld met een hoge resolutie en energiebesparing.

Een selectie van 8 kleurenpaletten
Met een keuze uit 8 kleurenpaletten kan de gebruiker hun gezichtsveld effectiever observeren, waardoor ze het apparaat kunnen optimaliseren voor specifieke taken en kunnen reageren op veranderende observatieomstandigheden. White Hot, Black Hot en Red Hot zijn optimaal voor objectdetectie, Rainbow en Ultramarine helpen de kansen op herkenning en identificatie te vergroten. Rood Monochroom, Sepia en Violet zijn het meest geschikt voor lange observatie in de nacht.

IPX7 waterdicht beoordeeld
IPX7 waterdicht voor bescherming tegen zware regenval, sneeuw of andere neerslag. Het apparaat is ontworpen om probleemloos te werken, zelfs na tot 30 minuten onderdompeling in maximaal 1 meter water.

Breed scala aan bedrijfstemperaturen (-25 tot +50 °C)
Behuizing, voedingseenheid, optica en elektronica van Merger LRF zijn ontworpen met het oog op toepassingen in een breed temperatuurbereik. Fusie zorgt voor betrouwbare en effectieve prestaties bij vrieskou tot -25°C.

Specificaties
Merk Pulsar
Soort Warmtebeeldkijker
Lengte 196 mm
Hoogte 76 mm
Breedte 143 mm
Gewicht 800 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Waterbestendig
Vergroting min (x) 2.5
Vergroting max (x) 20
Lensdiameter (mm) 50
Uittredepupil (mm) 20
Schemergetal 125
Eyerelief (mm) 15
Garantie 3 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pulsar Thermal Imaging Binoculars Merger LRF XP50 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice