Pulsar Thermal Imaging Binoculars Merger LRF XL50
Pulsar Thermal Imaging Binoculars Merger LRF XL50
6.490,00

Pulsar Thermal Imaging Binoculars Merger LRF XL50

6.490,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 144,40 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Voor het exporteren c.q. overdragen van dit artikel naar landen buiten de Europese Unie heb je een vergunning nodig.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pulsar Thermal Imaging Binoculars Merger LRF XL50

De Merger LRF XL50 biedt een indrukwekkende warmtebeeldervaring met zijn thermische sensor van 1024 x 768 pixels. Dit zorgt voor een hoog niveau van definitie en rijke details in het beeld. Het is ideaal voor jagers die compromisloos willen zijn bij het identificeren van geweien. Zelfs silhouetten, anatomie en gedragskenmerken van dieren zijn goed zichtbaar en duidelijk te onderscheiden.Verbeterde focus en objectherkenning

De variabele vergroting van 2,5-20x biedt een verbeterde focus en betere algehele objectherkenning, zelfs op aanzienlijke afstanden. De HD-sensor zorgt voor een hoog niveau van beelddetails over het gehele vergrotingsbereik. Daarnaast kan de zoom geleidelijk veranderen in stappen van 2x of continu, waardoor een aangepaste FOV / vergrotingsverhouding voor elke specifieke situatie mogelijk is.

Drie niveaus van gevoeligheidsversterking

Met de Merger LRF XL50 kunnen jagers kiezen uit drie verschillende niveaus van gevoeligheidsversterking. Dit in combinatie met filtratie-algoritmen en fijne helderheids- en contrastaanpassingen biedt geweldige mogelijkheden voor observatie op lange afstand in diverse weers- en temperatuuromstandigheden. Versterkingsinstellingen helpen bij het definiëren van de trofeekenmerken van het dier en zorgen voor een duidelijke weergave van objecten en achtergrond in het gezichtsveld.

Snel diafragma F50/1.0 germanium lens

De Merger LRF XL50 is uitgerust met een snel diafragma F50/1.0 germanium lens, die beschikt over hoge infrarood transmissie in de LWIR-reeks. De hoge precisieproductie van de optische elementen van de lens zorgt voor een beeld dat wordt gegenereerd door de warmtebeeldsensor van de Merger LRF-verrekijker, dat zich onderscheidt door zijn helderheid en detaillering.

Robuuste behuizing van magnesiumlegering

De Merger LRF is ontworpen voor constant gebruik onder zware omstandigheden. Om de interne componenten van de warmtebeeldcamera betrouwbaar te beschermen tegen schokken, vallen, vocht, warmte of kou, is de behuizing van magnesiumlegering gemaakt. Dit materiaal is licht en sterk tegelijk en effectief in het verwijderen van warmte uit de elektronica, wat de consistentie van de werking van het apparaat verhoogt tijdens langdurige observatie.

Stream version 2. Wi-Fi-integratie met iOS- en Android-apparaten

Dankzij de ingebouwde Wi-Fi van de Merger LRF kan deze warmtebeeldcamera worden verbonden met Android- en iOS-smartphones via de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Dit biedt een breed scala aan opties, waaronder software-updates voor draadloze apparaten, realtime beeldoverdracht van het apparaat naar het smartphonescherm en afstandsbediening van functies van digitale apparaten. Bovendien ontvangen geregistreerde gebruikers 64 GB cloudopslag voor foto's en video's die met het apparaat zijn opgenomen.

Ingebouwde foto- en videorecorder

Een druk op de knop is voldoende om een foto van een interessante scène te maken of te beginnen met het opnemen van video met de ingebouwde videorecorder van de Merger LRF. Het interne geheugen kan uren video en tienduizenden foto's opslaan. Het beeldmateriaal kan eenvoudig via een USB-C-poort naar de harde schijf van een computer worden gekopieerd. Daarnaast is er gratis schijfruimte van 16 GB voor het opslaan van foto's en video's in de Pulsar-cloudopslag.

Dual Wi-Fi waveband ondersteuning 2,4 / 5 GHz

Naast het standaard frequentiebereik van de smartphoneverbinding via een 2,4 GHz wi-fi-kanaal, wordt in Merger LRF warmtebeeldcamera's ook het effectieve bereik van 5 GHz ondersteund. Dit biedt een betere bandbreedte, een snellere gegevensoverdrachtssnelheid, ruisimmuniteit en verbeterde verbindingsstabiliteit, waardoor de bediening van de warmtebeeldcamera met een smartphone productiever en eenvoudiger wordt.

HD AMOLED-beeldschermen met hoog contrast

De HD AMOLED-schermen van de Merger LRF leveren scherpe, rijk contrasterende, levendig gekleurde gezichtsvelden en zorgen voor een vlekkeloos, vloeiend beeld met hoge resolutie en energiebesparing. De AMOLED-technologie draagt bij aan de efficiëntie van de warmtebeeldcamera, terwijl het een geweldige kijkervaring biedt.

Een selectie van 8 kleurenpaletten

Met 8 verschillende kleurenpaletten om uit te kiezen, kan de gebruiker zijn gezichtsveld effectiever observeren. Dit stelt hem in staat om de eenheid te optimaliseren voor specifieke taken en om te reageren op veranderende observatieomstandigheden. Voor objectdetectie zijn White Hot, Black Hot en Red Hot de meest geschikte opties, terwijl Rainbow en Ultramarine de kans op herkenning en identificatie vergroten. Voor langdurige observatie in de nacht zijn Red Monochrome, Sepia en Violet het meest geschikt.

IPX7 onderdompeling waterdicht beoordeeld

Om te zorgen voor bescherming tegen zware regenval, sneeuw of andere neerslag, is de Merger LRF IPX7 waterdicht beoordeeld. Zelfs na onderdompeling in maximaal 1 meter water gedurende maximaal 30 minuten blijft de eenheid vlekkeloos werken.

Werking bij extreme temperaturen -25 tot +50°C

De behuizing, power unit, optiek en elektronica van de Merger LRF zijn ontworpen met betrekking tot toepassingen in een breed temperatuurbereik. De fusie zorgt voor betrouwbare en effectieve prestaties bij vrieskou tot -25°C en bij extreme hitte tot +50°C.

Nabijheidssensor voor heimelijk gebruik

Observatie in het donker vereist heimelijkheid om opgejaagde dieren niet te waarschuwen voor je aanwezigheid. Een veelvoorkomende manier om achtergrondverlichting van de oculairs te voorkomen is door de stand-by functie met Display Off te gebruiken. Om deze taak te vereenvoudigen, heeft Merger LRF een ingebouwde nabijheidssensor. Dit fungeert als een displayschakelaar om blootstelling aan tegenlicht in het donker te voorkomen. Wanneer het apparaat van de ogen wordt weggenomen, schakelt de naderingssensor beide schermen uit en wanneer het apparaat dichterbij wordt gebracht, worden beide schermen ingeschakeld en bieden ze een uitstekende beeldkwaliteit.

Kenmerken

  • Microbolometer - HD 1024x768 12 Micron
  • Beeldscherm - AMOLED 1024x768
  • Objectieflens - F50/1.0
  • Vergroting - 2,5x tot 20x Mag
  • Detectiebereik - 2500 meter
  • Geïntegreerde laserafstandsmeter - 1000 meter
  • Gezichtsveld - 14x10.5 deg
  • Gewicht - 898 gram
Specificaties
Merk Pulsar
Soort Warmtebeeldkijker
Vergroting min (x) 2.5
Vergroting max (x) 20
Lensdiameter (mm) 50
Uittredepupil (mm) 20
Schemergetal 125
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pulsar Thermal Imaging Binoculars Merger LRF XL50 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice