Profoto Li-Ion Accu MKII voor B1/B1X
Profoto Li-Ion Accu MKII voor B1/B1X
314,95

Profoto Li-Ion Accu MKII voor B1/B1X

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Profoto Li-Ion Accu MKII voor B1/B1X

Profoto Li-Ion Accu MKII voor B1/B1X

De Li-Ion MKII is een reserve accu voor de portable Profoto B1 en B1X flitsers. Hoewel je een behoorlijk aantal flitsen met de meegeleverde accu van deze flitsers kunt maken, mits je hem opgeladen hebt, komt er toch een moment dat de accu leeg is. Wil je toch door fotograferen om zo die ene geweldige plaat te maken, gebruik dan de reserve accu die je verstandig genoeg heb aangeschaft.

Dit is de vernieuwde versie met 50% meer vermogen, waardoor je nu maximaal 325 flitsen op vol vermogen kunt maken. Bij het vorige model was dit maximaal 220 flitsen. Je laadt de MKII accu in een of twee uur weer op, afhankelijk van de gebruikte lader (of snellader). Profoto levert ook een optionele 12V car charger. Door de ingebouwde LED-aanduiding heb je een goede indicatie van het laadproces.

Specificaties
Merk Profoto
Set Nee
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 4700
Capaciteit (Wh) 67.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu 100399
Accuspanning (Volt) 14.4
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Profoto Li-Ion Accu MKII voor B1/B1X of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.