Profoto C1 Plus
Profoto C1 Plus
299,00

Profoto C1 Plus

299,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Profoto C1 Plus

Profoto C1 Plus - De veelzijdige studioflitser voor je smartphone

Profoto heeft met de C1 Plus een krachtige en veelzijdige verlichting voor smartphones ontwikkeld. De C1 Plus heeft als extra's ten opzichte van de eenvoudiger uitgevoerde C1: meer power (20 LED's, 4300 Lumen), magnetische aansluiting voor Clic light shaping tools, statiefannsluiting en compatibileit met Profoto AirTTL remots.

Bijzondere kenmerken

Profoto is onder professionele fotografen bekend als producent van hoogwaardig flits- en continulicht voor gebruik in en buiten de studio. De flitsers en lampen zijn steeds voorzien van slimme functies, een lange levensduur en een krachtige werking. Dat geldt ook voor de C1 Plus, een verlichtingssysteem dat speciaal is ontwikkeld voor smartphones. De C1 Plus heeft bijzondere kenmerken zoals een ingebouwde accu, en een ronde vormgeving voor een zachte verlichting zonder schaduwen en aanpasbare instellingen.


Veelzijdig

Door de ronde vormgeving en de ingebouwde reflectoren is het licht zacht en schaduwloos. Met een CRI (Color Rendering Index, technische term voor kleurechtheid) van >90 komt het licht overeen met het gemiddelde daglicht. De lamp werkt met 20 LED's, 10 met warm licht en 10 met koel licht, met een hoge output van maximaal 4300 Lumen. Gebruik de volautomatische modus of stel de sterkte en/of de kleurtemperatuur (3000-6500K) juist handmatig in, jij hebt de keuze! Je kunt kiezen uit flits of flikkervrij continulicht. Voor extra effecten kun je de (optionele) Clic light shaping tools magnetisch bevestigen.

Profoto Camera app

De C1 Plus is zo klein dat hij in je handpalm past maar je kunt hem ook op een statief of statiefje plaatsen. Door de ingebouwde accu heb je geen last van onhandige kabels. Je laadt de accu volledig op in 2 uur en dan heb je voldoende energie voor 200 full-power flitsen of 40 minuten continu licht. Je kunt de C1 Plus ook bedienen via een Profoto AirTTL Remote of met de Profoto Camera app (voor iPhone) die je gratis kunt downloaden in de App store. Deze app heeft veel mogelijkheden, zoals het aanpassen van de sterkte, de kleurtemperatuur en de optie om drie lampen tegelijk in te stellen. De C1 Plus is compatibel met iPhone 7 of hoger.

Voorbeeldfoto's Food Photography

Dramatic
Final
Natural
No Light

Voorbeeldfoto's Indoor Photography

Dramatic
Final
Natural
No Light

Voorbeeldfoto's Outdoor Photography

Dramatic
Final
Natural
No Light
Specificaties
Merk Profoto
Type flitser Reportageflitser
Hoogte 37 mm
Breedte 79 mm
Type verbinding Bluetooth, Wifi
Instelbaar vermogen max 1/1
Recycletijd max (sec) 1
Recycletijd min (sec) 1
Productbeoordelingen
1 reviews
“Top”
Beoordeling door Monique smit (geplaatst op 08-11-2020)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Topper hadden we veel eerder moeten hebben
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Profoto C1 Plus of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Profoto C1 Plus

Door Cameraland op 4 november 2019

Fotograaf Andries Kooijman testte voor ons de Profoto C1, een bijzondere en veelzijdige verlichting voor smartphones....

Lees meer
Door Nando Harmsen op 2 december 2019

Je hebt een smartphone altijd bij je, het is snel, makkelijk, er zijn handige apps voor een snelle fotobewerking of met aantrekkelijke filters, en de foto’s kunnen direct online. Wat als je daar een professionele draai aan kunt geven met een handz...

Lees meer