Profoto C1 Plus + Profoto Connect voor Fujifilm
Profoto C1 Plus + Profoto Connect voor Fujifilm
559,00

Profoto C1 Plus + Profoto Connect voor Fujifilm

559,00

Prijs zoals geconfigureerd: 559,00

Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Profoto C1 Plus + Profoto Connect voor Fujifilm

Profoto C1 Plus - De veelzijdige studioflitser voor je smartphone

Profoto heeft met de C1 Plus een krachtige en veelzijdige verlichting voor smartphones ontwikkeld. De C1 Plus heeft als extra's ten opzichte van de eenvoudiger uitgevoerde C1: meer power (20 LED's, 4300 Lumen), magnetische aansluiting voor Clic light shaping tools, statiefannsluiting en compatibileit met Profoto AirTTL remots.

Bijzondere kenmerken

Profoto is onder professionele fotografen bekend als producent van hoogwaardig flits- en continulicht voor gebruik in en buiten de studio. De flitsers en lampen zijn steeds voorzien van slimme functies, een lange levensduur en een krachtige werking. Dat geldt ook voor de C1 Plus, een verlichtingssysteem dat speciaal is ontwikkeld voor smartphones. De C1 Plus heeft bijzondere kenmerken zoals een ingebouwde accu, en een ronde vormgeving voor een zachte verlichting zonder schaduwen en aanpasbare instellingen.


Veelzijdig

Door de ronde vormgeving en de ingebouwde reflectoren is het licht zacht en schaduwloos. Met een CRI (Color Rendering Index, technische term voor kleurechtheid) van >90 komt het licht overeen met het gemiddelde daglicht. De lamp werkt met 20 LED's, 10 met warm licht en 10 met koel licht, met een hoge output van maximaal 4300 Lumen. Gebruik de volautomatische modus of stel de sterkte en/of de kleurtemperatuur (3000-6500K) juist handmatig in, jij hebt de keuze! Je kunt kiezen uit flits of flikkervrij continulicht. Voor extra effecten kun je de (optionele) Clic light shaping tools magnetisch bevestigen.

Profoto Camera app

De C1 Plus is zo klein dat hij in je handpalm past maar je kunt hem ook op een statief of statiefje plaatsen. Door de ingebouwde accu heb je geen last van onhandige kabels. Je laadt de accu volledig op in 2 uur en dan heb je voldoende energie voor 200 full-power flitsen of 40 minuten continu licht. Je kunt de C1 Plus ook bedienen via een Profoto AirTTL Remote of met de Profoto Camera app (voor iPhone) die je gratis kunt downloaden in de App store. Deze app heeft veel mogelijkheden, zoals het aanpassen van de sterkte, de kleurtemperatuur en de optie om drie lampen tegelijk in te stellen. De C1 Plus is compatibel met iPhone 7 of hoger.

Profoto Connect

Profoto Connect is de knoploze remote die het best beschreven wordt met één woord: eenvoud. Deze bevat geen drukknoppen, draaiknoppen of menu's; slechts drie instellingen: automatisch, handmatig en uit. In automatische modus richt en schiet je voor fantastische belichting in elke foto. Schuif hem naar handmatige modus en je kunt het licht aanpassen aan je persoonlijke stijl, en dat is alles. Werken met flitslicht is nooit eenvoudiger geweest, en het creatieve potentieel in je handen nooit zo groot.

Profoto Connect werkt met een ingebouwde oplaadbare batterij welke 30 uur meegaat, USB C aansluiting werkt in combinatie met alle Profoto Air systemen die er bestaan. Verbind de Profoto connect met de camera d.m.v de hotshoe en je bent al bijna klaar om de Profo connect te gebruiken.

Geen knoppen - maakt ruimte voor creativiteit

Minder complexiteit betekent meer mogelijkheden voor creativiteit. Daarom heeft Profoto bij de Connect alle drukknoppen en draaiknoppen verwijderd en deze vervangen door uitsluitend de instellingen die van belang zijn: automatisch, handmatig en uit. In automatische modus krijg je automatisch een fantastische belichting in elke foto. Je hoeft alleen maar te richten en te schieten. Schuif hem naar handmatige modus en je kunt het licht aanpassen aan je persoonlijke stijl, rechtstreeks via de flitser of via de Profoto-app.

Profoto Connect is de knoploze remote die het gebruik van flitslicht makkelijker maakt dan ooit tevoren en je de vrijheid biedt om creatief te zijn. Omdat je zonder alle knoppen en complexiteit meer ruimte hebt voor creativiteit en je je kunt concentreren op het maken van de foto die je in gedachten hebt!

Het Profoto Connect-pakket bevat de Profoto Connect-afstandsbediening, een oplaadkabel (USB-C-naar-USB-A) en een beschermhoes.

De Profoto Connect functies

  • Knoploze afstandsbediening voor alle Profoto AirTTL-flitsers
  • Bevestig aan de hot-shoe van je camera voor een draadloze combinatie van camera en flitser
  • Drie instellingen: automatisch, handmatig en uit. Automatische modus: Richten en flitsen met automatisch afgesteld flitsvermogen. Handmatige modus: De flitsinstellingen bijstellen.
  • Klein, lichtgewicht en minimalistisch ontwerp
  • Slimme connectiviteit met de Profoto-app (compatibel met iPhone 7 of nieuwer)
  • Ingebouwde oplaadbare LiPo-batterij, batterijduur van 30 uur

Voorbeeldfoto's Food Photography

Dramatic
Final
Natural
No Light

Voorbeeldfoto's Indoor Photography

Dramatic
Final
Natural
No Light

Voorbeeldfoto's Outdoor Photography

Dramatic
Final
Natural
No Light
Specificaties
Merk Profoto
Type flitser Reportageflitser
Diepte 79 mm
Hoogte 37 mm
Breedte 79 mm
Gewicht 176 gram
Geschikt voor merk Fujifilm
Type verbinding Bluetooth, Wifi
Instelbaar vermogen max 1/1
Recycletijd max (sec) 1
Recycletijd min (sec) 1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Profoto C1 Plus + Profoto Connect voor Fujifilm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice