Photosolutions Pec Pad 4x4 inch optische reinigingsdoekjes - 10x10cm (100 stuks)
Photosolutions Pec Pad 4x4 inch optische reinigingsdoekjes - 10x10cm (100 stuks)
19,99

Photosolutions Pec Pad 4x4 inch optische reinigingsdoekjes - 10x10cm (100 stuks)

19,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Photosolutions Pec Pad 4x4 inch optische reinigingsdoekjes - 10x10cm (100 stuks)

Pec Pad optische reinigingsdoekjes van 10x10cm aantal 100 stuks

De Photosolutions Pec Pad 100x100mm is het ideale reinigingsdoekje voor optische oppervlakken. Pec Pads zijn extreem sterk, pluisvrij en zo zuiver dat het bijna onmogelijk is om een emulsie te krassen met een Pec Pad. Pec Pad schoonmaakdoekjes zijn zo zacht dat ze veilig kunnen worden gebruikt om alle soorten van gevoelige oppervlakken reinigen: scanners, CD's, spiegels, lensoppervlakken, telescopen, enzovoort. In combinatie met PEC-12 zijn ze bij uitstek geschikt voor het reinigen van fotografische films en afdrukken. In combinatie met Eclipse reinigingsvloeistof is het mogelijk om met Pec Pads vuile gedeelten van een lens schoon te maken.

Twee maten Pec Pads

Pec Pad schoonmaaktissues zijn verkrijgbaar in twee handige maten, De 10 x 10cm doekjes zijn ideaal voor het reinigen van 35mm film en kleine oppervlakken zoals bijvoorbeeld een filter. Het grotere 23x23cm schoonmaakdoekje zijn het meest geschikt voor een groter filmoppervlak (bijvoorbeeld vlakfilm) of printformaten, beeldschermen, scanners, etc. Pec Pad reinigingstissues in de maat 10x10 cm zijn verpakt per 100 stuks, de 23x23 cm variant wordt verkocht in pakken van 25 stuks.

Gemaakt van een unieke mix van vezels

Dankzij een unieke mix van vezels die speciaal is ontworpen voor fotografische toepassingen zijn Pec Pads soepel en zacht, niet-schurend, sterk en pluisvrij. Door het gecontroleerde productieproces zijn deze schoonmaakpads maar liefst 99,999% vrij van verontreinigingen! Daardoor kunnen ze veilig worden gebruikt op alle harde fotografische emulsies, waaronder films én fotopapier. Pec Pads kunnen ook gebruikt worden op gecoate of ongecoate fotografische lenzen, verrekijkers en telescopen zonder krassen achter te laten in de delicate coatings. Bij voorzichtig gebruik kun je met een Pec Pad zelfs plexiglas en CD's reinigen. LET OP: Pec Pads zijn niet geschikt voor het reinigen van sensoren in camera's, ze zijn namelijk niet gemaakt van dezelfde materialen als de Sensor Swabs.

Specificaties
Merk Photosolutions
Soort reinigings accessoire Tissues
Reiniging voor Display, Overige, Verrekijker
Lengte 10 mm
Breedte 10 mm
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het reinigen van mijn lens vind ik met dit het prettigst”
Beoordeling door Tinus (geplaatst op 23-08-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het reinigen van mijn lens vind ik met dit het prettigst. Ik heb een lenspen en brillendoekje geprobeerd, maar met dit is het fijnst. Met de vloeistof van eclipse werkt het gewoon perfect!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Photosolutions Pec Pad 4x4 inch optische reinigingsdoekjes - 10x10cm (100 stuks) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice