Peli™ Air 1507 (Protector) Case Air Black TrekPak
Peli™ Air 1507 (Protector) Case Air Black TrekPak
429,00

Peli™ Air 1507 (Protector) Case Air Black TrekPak

429,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 143,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,12 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peli™ Air 1507 (Protector) Case Air Black TrekPak

Peli 1507 Air Black camera koffer met TrekPak interieur

De Peli 1507 Air Black TrekPak is met een gewicht van slechts 2,9 kilo een extreem lichte beschermende camera koffer. De Peli 1507 Air Black TrekPak garandeert een vergaande bescherming voor kostbare producten zoals foto- en videoapparatuur. De Peli 1507 Air Black TrekPak wijkt af van de Peli 1507 Air Black Foam door het gebruik van het slimme Peli+ TrekPak systeem in plaats van Peli Pick 'N Pluck schuim. Met buitenmaten van 42.8 x 35.8 x 23.5 cm en binnenmaten van 38.5 x 28.9 x 21.6 cm is de Peli 1507 Air Black Foam groter dan de Peli 1485 Air Black TrekPak.

Lichtste camera koffer ter wereld

Peli gebruikt een zelf ontwikkeld en gepatenteerd superlicht HPX² kunsthars en extreem sterke structuurelementen met een honingraat patroon. Door deze unieke kenmerken is de Peli 1507 Air Black TrekPak maar liefst 28% lichter dan vergelijkbare beschermende koffers. De Peli 1507 Air Black TrekPak is uitgerust met een waterdichte O-ring en beproefde tweestaps sluitingen waardoor er ondanks het zeer lage gewicht een uitermate goede bescherming is tegen vallen, stoten, water en stof. Perfect voor het vervoeren van kostbare zaken zoals foto- en videoapparatuur en dit geldt ook tijdens extreme omstandigheden.

Waterdichte camera koffer

De Peli 1507 Air Black TrekPak heeft geen moeite met water. Door toepassing van een O-ring is hij waterdicht, een verblijf van 30 minuten op een waterdiepte van 1 meter is bijvoorbeeld geen enkel probleem. De Peli 1507 Air Black TrekPak is ook bestand tegen zeewater en hij blijft zelfs drijven tot een maximaal gewicht van 18,6 kilo. Door toepassing van een automatisch drukventiel is de Peli 1507 Air Black TrekPak bovendien drukbestendig. Vocht en stof worden buitengesloten terwijl de lucht vrij kan circuleren waardoor er geen kans is op een vacuüm lock zodat de 1507 steeds gemakkelijk geopend kan worden.

Mag deze camera koffer mee als handbagage in het vliegtuig?

Belangrijk om te weten is dat je per persoon 1 stuks handbagage mag meenemen in het vliegtuig. Een handtas, laptoptas of camera koffer gelden ook als 1 stuk handbagage. Het maximale gewicht, heel belangrijk bij fotoapparatuur, verschilt per luchtvaartmaatschappij! Het varieert tussen de 5 en de 12 kilo. Voor de afmetingen van handbagage zijn door de IATA (branchevereniging luchtvaart) regels opgesteld. Als je lengte, breedte en diepte van de handbagage optelt, moet deze maximum 115cm zijn. Wil je echt exact weten wat wel en wat niet mag dan adviseren wij om voordat je weggaat contact op te nemen met de vliegtuigmaatschappij waarmee je vliegt. Mocht het dan toch zijn dat de koffer te zwaar of te groot is dan kan je hem met een gerust hart onder in het vliegtuigruim laten zetten.

Eenvoudig aan te passen TrekPak interieur

De Peli 1507 Air Black TrekPak heeft niet alleen een opvallend laag gewicht maar ook een neerklapbaar handvat met een comfortabele rubberbekleding zodat de koffer ook goed draagbaar blijft tijdens langere wandeltochten. Het deksel heeft een conische afronding langs de randen waardoor het gevaar op stoten veel minder is. Je kunt de afneembare adreslabelhouder van polycarbonaat op de voorkant of de zijkant bevestigen. Door het handige TrekPak systeem is het interieur van de koffer snel aan te passen. Het TrekPak systeem bestaat uit voorgeïnstalleerde randen, verdeelschotjes, stalen sluitpennen en snijgereedschap. Leg je apparatuur in de koffer, meet en snijd de schotjes en vergrendel ze met de sluitpennen. Extra verdeelschotjes worden meegeleverd en zijn ook na te bestellen zodat je de indeling op elk moment aan kunt passen.

Onvoorwaardelijke Levenslange garantie

De beschermende camera koffer werd veertig jaar geleden door Peli uitgevonden en sindsdien is Peli een actieve innovator en tevens marktleider. Peli koffers worden wereldwijd gebruikt voor het veilig vervoeren van kostbare zaken zoals foto- en videoapparatuur. In de loop der jaren hebben Peli koffers hun kwaliteit ruimschoots bewezen. Bijvoorbeeld tijdens het dagelijkse werk van professionele fotografen en cineasten, maar ook tijdens reportages in gevaarlijke gebieden waar een goede bescherming van opnameapparatuur onontbeerlijk is. Peli is zo overtuigd van de kwaliteit van de Peli koffers dat de fabrikant een onvoorwaardelijke levenslange garantie biedt.

Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of filialen.

Specificaties
Merk Peli
Type tas Case
Binnenmaat lengte (cm) 38.5
Binnenmaat breedte (cm) 28.9
Binnenmaat hoogte (cm) 21.6
Lengte 42.8 cm
Breedte 35.8 cm
Hoogte 23.5 cm
Gewicht 2.9 kg
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Dividers
Laptopvak Nee
Tabletvak Nee
Regenhoes Nee
Schouderriem Nee
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Heupriem systeem Nee
Wieltjes inbegrepen Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peli™ Air 1507 (Protector) Case Air Black TrekPak of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice