Peli™ 1610 (Protector) Case Black Empty
Peli™ 1610 (Protector) Case Black Empty
579,00

Peli™ 1610 (Protector) Case Black Empty

579,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 193,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,88 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peli™ 1610 (Protector) Case Black Empty

Peli 1610 Black Empty

De Pelicase 1610 Waterdichte Flightcase is een oerdegelijke, diepe trolleykoffer. Door de uitschuifbare handgreep en de robuuste wielen met roestvrijstalen kogellagers is deze Peli Case zeer eenvoudig te vervoeren. De buitenmaten zijn 62,7 x 49,7 x 30,3cm en de binnenmaten van 55,1 x 42,2 x 26,8cm bieden voldoende ruimte om bijvoorbeeld een uitgebreide foto-uitrusting of een set studioflitsers in op te bergen. De Peli 1610 weegt 10,2 kilo en is uitgevoerd in zwart.

Speciaal, automatisch drukventiel

De Peli 1610 Waterdichte Flightcase voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is onder andere voorzien van een neopreen O-ring om hem stof- en waterdicht te maken. Bovendien blijft de koffer drijven. Ook is de 1610 drukbestendig. Door de toepassing van een speciaal, automatisch drukventiel blijven vocht en stof buiten maar kan lucht vrij circuleren. De kreet: "Een koffer die ademt maar binnenin niet nat kan worden" is dan ook volledig terecht. Met de handige tweestapsluitingen is de Peli-koffer eenvoudig te openen en dankzij de grote, met rubber beklede, neerklapbare handgrepen aan de zijkanten pak je de koffer veilig en zeker op. Door de drie lagen Peli Pick 'N' Pluck pas je eenvoudig het interieur van de koffer naar eigen wens aan. De schuimlagen bestaan uit voorgesneden blokjes dus je verwijdert gewoon het overtollige schuim. De inhoud blijft op zijn plaats en krijgt tegelijkertijd extra bescherming.

Gemaakt van polypropyleen-copolymeer

Een Pelicase is oerdegelijk. De koffers zijn gemaakt van polypropyleen-copolymeer. Dit materiaal is zeer sterk en flexibel en heeft een extreme schokbestendigheid. De 5,3mm dikke wandconstructie heeft een aanzienlijke hogere sterkte/gewicht-verhouding dan conventionele spuitgiet-constructies waardoor een Peli case niet alleen sterk maar ook relatief licht is. De kenmerkende dubbele ribben op het oppervlak van de koffer zorgen voor extra bescherming tegen stoten en beschermen tegelijkertijd de scharnieren en sluitingen. Voor de scharnieren, sloten en handgrepen worden roestvrijstalen pinnen gebruikt om corrosie te voorkomen en ook de hangslotbeschermers zijn versterkt met roestvrij staal. Dit betekent extra stevigheid en beveiliging tegen doorsnijden en diefstal.

Levenslange onvoorwaardelijke garantie

Met de 1610 Waterdichte Flightcase biedt Peli een zeer mobiele, schadebestendige vervoersoplossing die je kwetsbare apparatuur beschermt tegen vallen, stoten en (zee)water onder willekeurig welke hoek. Daarop geeft Peli levenslange onvoorwaardelijke garantie.

 • Water-en stofdicht, en drukbestendig
 • Eenvoudig te openen tweestapsluitingen
 • Open celkern met stevig wandontwerp - sterk, licht
 • O-ringafdichting
 • Automatisch drukegalisatieventiel
 • Neerklapbare handvaten
 • Roestvrij stalen structuur en hangslotbeschermers
 • Gepersonaliseerd naamplaatje beschikbaar
 • Onvoorwaardelijke garantie
 • Uittrekbare handgreep
 • Stevige wielen uit polyurethaan met roestvrij stalen lagers

Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of filialen.

Specificaties
Merk Peli
Type tas Camera trolley
Binnenmaat lengte (cm) 56.2
Binnenmaat breedte (cm) 43.1
Binnenmaat hoogte (cm) 26.8
Lengte 62.7
Breedte 47.9
Hoogte 30.3
Gewicht 9.1
Uitneembaar compartiment Nee
Wieltjes mogelijk Ja (inbegrepen)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peli™ 1610 (Protector) Case Black Empty of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice