Peli 1607 Air Black Foam
Peli 1607 Air Black Foam
539,00

Peli 1607 Air Black Foam

539,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 179,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,99 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peli 1607 Air Black Foam

Peli Air 1607 Black camera koffer met Foam

De Peli 1607 Air Black Foam is een ultralichte en onverwoestbare case voor het vocht-, stof- en schokbestendig bewaren en vervoeren van kostbare zaken zoals foto- en videoapparatuur. Met buitenmaten van 61.3 x 47.8 x 33.7 cm en binnenmaten van 53.5 x 40.2 x 29.5 cm is de Peli 1607 Air Black Foam groter dan de Peli 1507 Air Black Foam. De Peli 1607 Air Black Foam weegt 7.3 kilo inclusief foam.

Waterdichte koffer voor camera apparatuur

De Peli 1607 Air Black Foam is door gebruik van een effectieve O-ring waterdicht. De 1607 Air Black Foam is ook bestand tegen zeewater en hij blijft zelfs drijven tot een totaalgewicht van 80,7 kilo. Door toepassing van een geavanceerd automatisch drukventiel is de Peli 1607 Air Black Foam bestand tegen verschillen in luchtdruk. Vocht en stof worden buitengesloten maar de lucht kan vrij circuleren. Hierdoor is er geen kans op een vacuüm lock zodat de 1607 altijd – ook na een vliegreis waarbij drukverschillen ontstaan – gemakkelijk geopend kan worden.

Mag deze camera koffer mee als handbagage in het vliegtuig?

Belangrijk om te weten is dat je per persoon 1 stuks handbagage mag meenemen in het vliegtuig. Een handtas, laptoptas of camera koffer gelden ook als 1 stuk handbagage. Het maximale gewicht, heel belangrijk bij fotoapparatuur, verschilt per luchtvaartmaatschappij! Het varieert tussen de 5 en de 12 kilo. Voor de afmetingen van handbagage zijn door de IATA (branchevereniging luchtvaart) regels opgesteld. Als je lengte, breedte en diepte van de handbagage optelt, moet deze maximum 115cm zijn. Wil je echt exact weten wat wel en wat niet mag dan adviseren wij om voordat je weggaat contact op te nemen met de vliegtuigmaatschappij waarmee je vliegt. Mocht het dan toch zijn dat de koffer te zwaar of te groot is dan kan je hem met een gerust hart onder in het vliegtuigruim laten zetten.

Eenvoudig aan te passen interieur

De Peli 1607 Air Black Foam heeft een extreem laag gewicht maar is ook voorzien van een neerklapbaar handvat met rubberbekleding waardoor de koffer steeds comfortabel mee te dragen is. Het deksel heeft een conische afronding langs de randen waardoor de kans op stoten verminderd wordt. De verwijderbare adreslabelhouder van polycarbonaat kan op de voorkant of de zijkant geplaatst worden. En: door het handige Peli Pick 'N Pluck schuim kun je snel en eenvoudig het interieur van de koffer aanpassen. Het schuim bestaat uit voorgesneden blokjes waardoor je je uitrusting af kunt tekenen waarna je het overtollige schuim kunt verwijderen. De camera apparatuur zit hierdoor stevig op zijn plaats en krijgt tegelijkertijd maximale bescherming.

Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of filialen.

Specificaties
Merk Peli
Type tas Camera koffer
Weersbestendig Val- en stootbestendig, Waterdicht
Binnenmaat lengte (cm) 53.5
Binnenmaat breedte (cm) 40.2
Binnenmaat hoogte (cm) 29.5
Lengte 61.3 cm
Breedte 47.8 cm
Hoogte 33.7 cm
Gewicht 7300 gram
Interieur type Plukschuim
Laptopvak Nee
Wieltjes mogelijk Ja (inbegrepen)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peli 1607 Air Black Foam of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice