Peli™ 1535 (Protector) Case Air - Foam
Peli™ 1535 (Protector) Case Air - Foam

Normale prijs: 358,00

Special Price 329,00

Peli™ 1535 (Protector) Case Air - Foam

Normale prijs: 358,00

Special Price 329,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 109,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,99 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peli™ 1535 (Protector) Case Air - Foam

Peli 1535 Air Case - Foam

De Peli 1535 Air Case is een onverwoestbare rolkoffer die meekan op al je avonturen, te land ter zee en in de lucht. In deze case zijn je kostbare camera's en video-apparatuur beschermd tegen water, stof, schokken en wisselende luchtdruk. Hierdoor is de 1535 ideaal als je op reis gaat naar uitdagende bestemmingen, zoals woestijnen en tropische regenwouden. Daarbij is deze lichte case voorzien van wieltjes en een uitschuifbare hendel, waardoor je de case comfortabel kan vervoeren, zonder dat je hoeft te tillen. Daarbij heeft de Peli 1535 Air Case een ingenieus drukventiel, zodat je de koffer altijd kan openen, zelfs bij heftige druk- en temperatuurverschillen. Bij de Peli Air 1535 Foam wordt Peli Pick 'n Pluck schuim meegeleverd. Dit schuim bestaat uit voorgesneden blokken waarop je je uitrusting kan aftekenen en daarna het overtollige schuim kan verwijderen. Hierdoor zit je camera en apparatuur stevig op hun plaats.

Weersbestendige en krachtige rolkoffer

De Peli 1535 Air Case ontleent zijn kracht aan het gepatenteerde HPX² polymeer. Deze kunsthars is niet alleen solide, maar ook zeer licht, waardoor de koffer vele malen lichter is dan vergelijkbare koffers. Daarbij zorgt de honingraatvormige structuurelementen voor extra robuustheid, waardoor je zelfs een auto over de case kan laten rijden, zonder dat de inhoud beschadigd raakt. Ook heeft de waterdichte koffer een zeer groot drijfvermogen. Mocht de Peli 1535 Air Case tijdens je boottocht in het water vallen, blijft de koffer drijven tot een gewicht van 29,4 kg. Mocht de koffer toch zwaarder belast zijn en onder water raken, dan is je apparatuur een half uur lang beschermd tegen vocht. De Peli 1535 Air Case heeft een ingenieus automatisch drukventiel. Hierdoor kan er geen vacuümlock of onderdruk in de koffer komen. Dit kan ontstaan door druk of temperatuursverschillen tijdens je vliegreis, waardoor het lastig kan zijn om een koffer te openen. Met de Peli 1535 Air case heb je daar geen last van. De rolkoffer is voorzien van zware tweestaps sluitingen, zodat de koffer zich nooit ongewenst zal openen. Toch is het mogelijk om de koffer open te laten staan tijdens het gebruik, zonder dat het deksel terugklapt.Kenmerken

  • Materiaal: HPX² polymeer
  • Inclusief automatische aftapklep
  • Waterdicht
  • Met visitekaarthouder
  • Kleur: Zwart
  • Buitenmaat: 55.8 x 35.5 x 22.8 cm
  • Binnenmaat: 51.8 x 28.4 x 18.3 cm
  • Gewicht: 3,9 kg
  • Drijfvermogen: 29,4 kg
  • Met twee wieltjes en uitschuifbare hendel

Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of filialen.

Specificaties
Merk Peli
Type tas Camera koffer
Binnenmaat lengte (cm) 51.8
Binnenmaat breedte (cm) 28.4
Binnenmaat hoogte (cm) 18.3
Lengte 55,8 cm
Breedte 35,5 cm
Hoogte 22,8 cm
Gewicht 4500 gram
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Plukschuim
Laptopvak Nee
Tabletvak Nee
Schouderriem Nee
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Heupriem systeem Nee
Wieltjes inbegrepen Ja
Productbeoordelingen
1 reviews
“Geweldige koffer om mee te nemen, het is relatief licht i”
Beoordeling door Martijn (geplaatst op 20-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Geweldige koffer om mee te nemen, het is relatief licht i.v.m. de originele Peli koffers. Het is handig en het fijne is dat je het op de vliegveld als een soort stoel kan gebruiken.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peli™ 1535 (Protector) Case Air - Foam of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice