Peli 1535 Air Black TPF
Peli 1535 Air Black TPF
549,00

Peli 1535 Air Black TPF

549,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 183,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,22 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Peli 1535 Air Black TPF

De Peli™ 1535 Air Black TrekPak is een ultralichte en superdegelijke camera koffer voor het vocht-, stof- en schokbestendig bewaren en vervoeren van kostbare zaken zoals foto- en videoapparatuur. De Peli™ 1535 Air Black TrekPak heeft buitenmaten van 55,8 x 30,40 x 22,8cm en binnenmaten van 51,8 x 28,4 x 18,3cm en hij weegt inclusief wielen en handvat slechts 4,3 kilo. • Gevormd uit Peli™'s geavanceerde lichtgewicht HPX-hars, een gepatenteerde formule die afweert zonder breuken
 • Structuurelementen van honingraat die werkelijk sterker zijn dan stevige polymeer materialen
 • Superstijf ontworpen “full-box”-secties om holle delen te creëren
 • Beproefde uiterst stevige tweestapsluitingen
 • Automatische aftapklep balanceert de luchtdruk
 • Waterdichte O-ringafdichting
 • Nieuwe stijl dekselvorm met “conische ronding"
 • Schok- en stofbestendig>
 • Roestvrijstalen sluitingsbeschermers
 • Rubber gevormde handvaten
 • Nieuwe verwijderbare polycarbonaat kaarthouder met voor- of achterplaatsing

Lichtste camera koffer ter wereld

Door gebruik van extreem licht, gepatenteerd HPX² kunsthars en structuurelementen met een sterk en licht honingraat patroon is de Peli™ 1535 Air Black TrekPak 28% lichter dan een vergelijkbare koffer. Ondanks dit ongelofelijk lage gewicht biedt de Peli™ 1535 Air Black TrekPak door toepassing van onder meer een waterdichte O-ring en beproefde tweestaps sluitingen een uitstekende bescherming tegen schokken, water en stof. Hierdoor wordt kostbare foto- en videoapparatuur optimaal beschermd tijdens ruw transport, extreem slecht weer en calamiteiten.

Waterdichte camera koffer

De Peli™ 1535 Air Black TrekPak is door gebruik van een effectieve O-ring waterdicht. De 1535 Air Black TrekPak is ook bestand tegen zeewater en hij blijft drijven met een totaalgewicht van 29,4 kilo. Door toepassing van een geavanceerd automatisch drukventiel in de Peli™ 1535 Air Black TrekPak wordt de luchtdruk geëgaliseerd. Vocht en stof worden buitengesloten maar de lucht kan vrij circuleren. Hierdoor is er geen kans op een vacuüm lock zodat de 1535 altijd – ook na een vliegreis waarbij onvermijdelijk drukverschillen ontstaan – gemakkelijk geopend kan worden.Mag deze camera koffer mee als handbagage in het vliegtuig?

Belangrijk om te weten is dat je per persoon 1 stuks handbagage mag meenemen in het vliegtuig. Een handtas, laptoptas of camera koffer gelden ook als 1 stuk handbagage. Het maximale gewicht, heel belangrijk bij fotoapparatuur, verschilt per luchtvaartmaatschappij! Het varieert tussen de 5 en de 12 kilo. Voor de afmetingen van handbagage zijn door de IATA (branchevereniging luchtvaart) regels opgesteld. Als je lengte, breedte en diepte van de handbagage optelt, moet deze maximum 115cm zijn. Wil je echt exact weten wat wel en wat niet mag dan adviseren wij om voordat je weggaat contact op te nemen met de vliegtuigmaatschappij waarmee je vliegt. Mocht het dan toch zijn dat de koffer te zwaar of te groot is dan kan je hem met een gerust hart onder in het vliegtuigruim laten zetten.

Comfortabel, makkelijk te dragen en te rijden

De Peli™ 1535 Air Black TrekPak is een flightcase met soepel rollende wieltjes, roestvrijstalen lagers en een uittrekbaar handvat. Je hoeft de koffer daardoor niet te dragen op bijvoorbeeld het vliegveld, je kunt hem achter je aan trekken. Je kunt de verwijderbare adreslabelhouder van polycarbonaat op de voorkant of de zijkant plaatsen. Het deksel heeft een conische afronding langs de randen waardoor er minder kans op stoten is. Door het handige TrekPak systeem is het interieur van de koffer snel aan te passen. Het TrekPak systeem bestaat uit voorgeïnstalleerde randen, verdeelschotjes, stalen sluitpennen en snijgereedschap. Leg je apparatuur in de koffer, meet en snijd de schotjes en vergrendel ze met de sluitpennen. Extra verdeelschotjes worden meegeleverd en zijn ook na te bestellen zodat je de indeling op elk moment aan kunt passen.

Specificaties
Merk Peli
Type tas Camera trolley
Weersbestendig Val- en stootbestendig, Waterdicht
Binnenmaat lengte (cm) 28.4
Binnenmaat breedte (cm) 51.8
Binnenmaat hoogte (cm) 18.3
Lengte 30.4 cm
Breedte 55.8 cm
Hoogte 22.8 cm
Gewicht 4.3 kg
Interieur type Dividers
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Peli 1535 Air Black TPF of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice