Olympus LH-49 zonnekap voor de 60mm f2.8 macro
Olympus LH-49 zonnekap voor de 60mm f2.8 macro
48,95

Olympus LH-49 zonnekap voor de 60mm f2.8 macro

48,95

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Olympus LH-49 zonnekap voor de 60mm f2.8 macro

LH-49 Zonnekap

De LH-49 is een ronde lenskap die speciaal is ontworpen voor de M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2.8 macro. Deze lenskap maakt gebruik van een nieuw, innovatief mechanisme dat er voor zorgt dat de kap wordt weggeschoven wanneer u 'm niet nodig hebt. Dit betekent dat 'ie gewoon kan blijven zitten. U hoeft 'm alleen maar naar beneden te schuiven zodat u 'm makkelijker kunt opbergen of vervoeren. De LH-49 voorkomt dat er te veel licht in de lens valt bij opnamen met tegenlicht, en het design past perfect bij dat van de M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2.8 macro.

Kenmerken

Kan worden teruggeschoven om 'm makkelijk mee te nemen
Fraaie en functionele lenskap
Geschikt voor de M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2.8 macro
Specificaties
Merk Olympus
Soort Zonnekap
Zonnekap type LH-49
Productbeoordelingen
2 reviews
“buitengewoon geweldige zonnekap kan altijd om de lens blijven zitten en door uit te schuiven wel of niet te gebruiken”
Beoordeling door Henk Dubbeld (geplaatst op 26-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
buitengewoon geweldige zonnekap kan altijd om de lens blijven zitten en door uit te schuiven wel of niet te gebruiken. Wederom een fantastische service van Cameraland.
“laatst zonnekap besteld voor mijn macro lens nav consumenten ervaringen/info via Olympus Erg praktische zonnekap en erg vlot geregeld door cameraland In de rush eerst de verkeerde zonnekap afgestuurd maar na een email van mij, erg snel de goede zonnekap”
Beoordeling door rene paaijmans (geplaatst op 13-07-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
laatst zonnekap besteld voor mijn macro lens nav consumenten ervaringen/info via Olympus Erg praktische zonnekap en erg vlot geregeld door cameraland In de rush eerst de verkeerde zonnekap afgestuurd maar na een email van mij, erg snel de goede zonnekap verzonden. Chapeau, voor deze erg snelle goedmaker ga vooral zo door, Rene
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Olympus LH-49 zonnekap voor de 60mm f2.8 macro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice