Novoflex Adapter Sony E-mount camera naar Leica M objectief
Novoflex Adapter Sony E-mount camera naar Leica M objectief

Normale prijs: 153,00

Special Price 129,00

Novoflex Adapter Sony E-mount camera naar Leica M objectief

Normale prijs: 153,00

Special Price 129,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 43,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Novoflex Adapter Sony E-mount camera naar Leica M objectief

Novoflex Adapter Sony NEX camera naar Leica M objectief

Elke adapter van NOVOFLEX straalt de rijke historie en eersteklas kwaliteit uit. De wens om goed apparatuur te kunnen blijven gebruiken in combinatie met nieuwe technieken, heeft NOVOFLEX er toe gezet om haar adapters te ontwikkelen. Deze, in eigen huis, van kwalitatief staal en aluminium, gefabriceerde ringen worden door professionals handmatig in elkaar zijn gezet. Elke adapter heeft een unieke zwarte afwerking aan de binnenkant om reflectie te voorkomen. Bij gebruik van deze adapters moet er handmatig scherp gesteld worden en blijft de focus op oneindig altijd mogelijk. Door de compensatie van de flange focal distance kunnen geweldige ‘old timers’ gebruikt worden in combinatie met de nieuwste technieken.

Specificaties
Merk Novoflex
Cameramount Sony Systeemcamera (E-mount)
Lensmount Leica Meetzoekercamera (M)
Productbeoordelingen
1 reviews
“Met deze degelijke adapter kan ik mijn mooie leica M lenzen die de afgelopen 16 jaar in de kast hebben gelegen eindelijk op een goed systeem gebruiken”
Beoordeling door Ben van Duin (geplaatst op 28-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Met deze degelijke adapter kan ik mijn mooie leica M lenzen die de afgelopen 16 jaar in de kast hebben gelegen eindelijk op een goed systeem gebruiken. De verschillende haken en ogen die Leica met haar digitale M camera's teistert, omzeil ik hier op voorbeeldige wijze. Dit nog even los van de bespottelijke prijs die voor een matig werkend digitaal Leica toestel neergelegd moet worden. Prima aankoop en uitstekende resultaten. Eindelijk weer gewoon handmatig scherpstellen op een deugdelijke manier. Complimenten ook voor de Sony a7s, een toestel waarmee onder de beroerdste lichtomstandigheden nog uitstekende bestanden mee te schieten zijn.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Novoflex Adapter Sony E-mount camera naar Leica M objectief of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice