Nissin i40 flitser - Nikon
Nissin i40 flitser - Nikon
275,02

Nissin i40 flitser - Nikon

275,02

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nissin i40 flitser - Nikon

Nissin i40 Compacte cameraflitser

De onafhankelijke Japanse flitserfabrikant Nissin is een welbekende speler op de markt van camera-systeemflitsers voor spiegelreflexcamera en systeemcamera. Nissin heeft een kwaliteitsnaam hoog te houden als leverancier van hoogwaardige TTL-flitsers en ringflitsers, wat bevestigd wordt door het recent winnen van een TIPA Award 2014 voor "Best Portable Lighting System".Geschikt voor Nikon, Canon, Sony en 4/3 systeemcamera's

De Nissin i40 werkt TTL op alle spiegelreflexcamera's van Nikon, Canon, Sony en op systeemcamera's uit het fourthirds systeem. Ook is het mogelijk om de i40 als draadloze TTL slave-flitser te gebruiken in combinatie met originele merkflitsers. Uiteraard ondersteunt de i40 flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie. Afhankelijk van het model camera zelfs tot en met 1/8000 sec. Dankzij de razendsnelle recycletijd van 0,1 tot 4 seconden is deze functie zeer goed bruikbaar voor het vastleggen van actie en snel bewegende onderwerpen.LED Videolamp in de flitser!

Een bijzonder handige functie van de Nissin i40 flitser is het ingebouwde LED-videolicht, waarmee het mogelijk is om in 9 verschillende sterkten je onderwerp uit te lichten tijdens het filmen met een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Op een verse set van 4 AA batterijen is het mogelijk om tot maar liefst 3,5 uur de LED-Videolamp te gebruiken.


Uitschuifbare diffusor in flitskop

Om goed te kunnen werken met groothoekobjectieven, heeft Nissin een uitschuifbare diffusor ingebouwd in de flitskop om ook 16mm uit te kunnen lichten. Een losse softbox zorgt dat schaduwen verzacht worden en het flitslicht meer indirect op het onderwerp valt. De zoomkop kan bovendien 90° naar boven gekanteld worden en horizontaal kan de flitskop 180° gedraaid worden om te kunnen bouncen. Ideaal voor close-ups en portretfotografie. Simpeler dan de Nissin i40 wordt professioneel flitsen haast niet!

Specificaties
Merk Nissin
Type flitser Reportageflitser
Diepte 85 mm
Hoogte 61 mm
Breedte 85 mm
Gewicht 203 gram
Geschikt voor merk Nikon
Richtgetal 40
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Zoombereik max (mm) 105
Zoombereik min (mm) 24
Verticale rotatie min (graden) 0
Verticale rotatie max (graden) 90
Horizontale rotatie (graden) 360
Flitseigenschappen Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/256
Recycletijd max (sec) 4
Recycletijd min (sec) 0.1
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 4
Flitshulpmiddelen Groothoekdiffusor
Synchronisatie opties High speed synchronisatie, Tweede gordijn synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Kortste flitsduur 1/20000 sec
Langste flitsduur 1/800 sec
Kortste synchronisatietijd high speed 1/4000 sec
Kortste synchronisatietijd normaal 1/200 sec
Productbeoordelingen
1 reviews
“De meeste flitsers zijn erg groot, maar met deze flitser zie ik mezelf nog wel op pad gaan”
Beoordeling door Dave (geplaatst op 02-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
De meeste flitsers zijn erg groot, maar met deze flitser zie ik mezelf nog wel op pad gaan. Het blijft compact, het enige nadeel is dat het geen geweldige hss functie heeft. Maar daar gebruik ik het ook absoluut niet voor.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nissin i40 flitser - Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Nissin i40 flitser - Nikon

Door Cameraland op 12 augustus 2014

Eindelijk een flitser waar we al jaren op wachten. Zeer krachtig maar toch klein. Moesten we vroeger altijd met zo'n uit de kluiten gewassen flitser boven op de camera werken, nu is er een kleine krachtpatser op de markt die uitstekend is van kwalite...

Lees meer