Nanlite Forza 60 LED
Nanlite Forza 60 LED

Normale prijs: 269,00

Special Price 229,00

Nanlite Forza 60 LED

Normale prijs: 269,00

Special Price 229,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Nanlite Forza 60 LED

Eric over de Nanlite Forza 60:

De ideale oplossing voor video- en fotografen. Een ultra compacte LED lamp met zo'n hoge output dat zelfs het gebruik van softboxen mogeliijk is, wat bij de Led panels niet echt mogelijk is. Welliswaar niet kleurtemperatuur instelbaar, maar met een CRI van 98 wat eigenlijk overeenkomt met daglicht zijn ze breed inzetbaar voor iedere foto - of video klus.


Nanlite Forza 60 LED Light

De Forza 60 LED Monolight van NanLite heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en een daglichtkleurtemperatuur van 5600K met een hoge CRI / TLCI van 98/95. Dit wijst op geavanceerde nauwkeurigheid bij het weergeven van kleuren. De armatuur van 19.3 x 10.4 x 8.1 cm weegt slechts 0.82 kg. Hiermee is het een welkome aanvulling op jouw kit, terwijl de reflector het licht op een hoek van 55 graden verspreidt met 6732 lumen.

De Forza 60 wordt gekoeld door een stille ventilator en is dimbaar van 0 tot 100%. Eén van de voordelen van de lamp is de mogelijkheid om het wereldwijd te gebruiken omdat de voeding van 110 tot 240 volt aankan. Verder kan het ook op 14.8V V-mount batterijen werken wanneer de netspanning niet beschikbaar is. De looptijd is ongeveer 2,5 uur op vol vermogen. De Forza 60 wordt geleverd met een juk en een 5/8" aansluiting die standaard lampstatieven accepteert.

Felle Output

Met de meegeleverde reflector levert de Forza 60 een indrukwekkende 22.860 lux op 1 meter. Wanneer je het uitrust met de optionele Fresnel stijgt de lichtopbrengst tot een indrukwekkende 23.860 lux. Met dimmen van 100% tot 0% kun je de Forza 60 snel aan elke scène aanpassen zonder ND-filters of diffusie toe te passen.

Klein maar krachtig

De Forza 60 is ontworpen om overal de ideale LED te zijn, het weegt slechts 0.82 kg en is ongeveer de grootte van een waterfles van 1 liter (exclusief de reflector). U kunt de Forza 60 eenvoudig in elk apparaat of rugzak plaatsen.

Nauwkeurige kleur

De helderheid van een lamp is belangrijk, maar zonder kleurnauwkeurigheid gaat er veel tijd en geld verloren in de postproductie. De Forza 60 heeft een CRI van 98 en een TLCI van 95, wat betekent dat je met een gerust hart kunt fotograferen of filmen, wetende dat de kleurweergave nauwkeurig is.

Bowens Mount

Om de NanLite snel in productie te brengen, is houder van de Forza 60 eenvoudig en gebruikt de lamp een Bowens-vatting. Met één druk op de knop en een kwartslag draai vervang je de NanLite-lichtvormers die speciaal ontworpen zijn.

Praktische effecten

Met voorgeprogrammeerde speciale effecten in een eenvoudig te leren menussysteem, maakt de Forza het gemakkelijk om lichtscenario's na te bootsen die anders moeilijk te reproduceren zijn. Met een druk op de knop simuleer je de lichteffecten van bliksem, een tv-scherm, een flits en een flikkerende gloeilamp.

Overal stroom

Geoptimaliseerd voor gebruik in de studio of op locatie, kan de Forza 60 via een netvoeding of via de V-Mount batterijen door middel van de optionele D-tap aansluiting. Zo kun je op elke locatie werken, ongeacht de beschikbaarheid van netstroom.

Klaar voor gebruik in studio of op locatie

Geleverd met een standaard 5/8" statiefaansluiting, kan de Forza 60 direct op een standaard lampstatief worden gemonteerd. Tegelijkertijd maakt de 330-graden roterende beugel het gemakkelijk om een ​​hoek aan te passen of het licht aan het plafond op te hangen voor gebruik in de studio. Dankzij de actieve, stille ventilator van de Forza 60 is hij ook geschikt voor geluidgevoelige situaties.

In de doos

  • Nanlite Forza 60 LED Light
  • Nanlite Bowens Mount Adapter
  • Nanlite Battery holder
  • Standaard reflector
  • Stroomkabel
  • Opbergcase
Specificaties
Merk Nanlite
Type licht categorie Continu licht (studio)
Lichtbron LED
Soort lamp Monolight
Lichtvormer aansluitingen Overige
Flits Vatting Bowens
CRI 98
Lux 22860
Kleurtemperatuur min (K) 5600
Kleurtemperatuur max (K) 5600
Dimming range min (%) 100
Dimming range max (%) 0
Stroomvoorziening Batterij (standaard type), Netstroom
Netspanning minimaal (Volt) 110
Netspanning (Volt) 240
Model Accu V-Mount
Verlichtingshoek (graden) 55
Afstandsbediening Wifi
Aantal lampen per kop 1
Lengte 19.3 cm
Breedte 10.4 cm
Diepte 8.1 cm
Gewicht 0.82
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Nanlite Forza 60 LED of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

Blogs over Nanlite Forza 60 LED

Door Cameraland op 21 februari 2023

De LED-revolutie op zowel foto- als videogebied is niet meer te stoppen. Het biedt zoveel voordelen ten opzichte van flitslicht of traditioneel kunstlicht. Daar zijn de producten van Nanlite een duidelijk en bijzonder goed voorbeeld van. ...

Lees meer