Metabones ALPA - Sony E-mount Speed Booster Ultra (0.71x)
Metabones ALPA - Sony E-mount Speed Booster Ultra (0.71x)
619,00

Metabones ALPA - Sony E-mount Speed Booster Ultra (0.71x)

619,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 206,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 20,53 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Metabones ALPA - Sony E-mount Speed Booster Ultra (0.71x)

De Metabones Alpa - E-mount Speed Booster Ultra is ten opzichte van de normale Metabones Speed Booster op diverse punten verbeterd. De Ultra is voorzien van een nieuw optisch ontwerp met ultra-hoog-index tantalum-glas dat zorgt voor verbeterde scherpte in de beeldhoeken, minder vervorming en minder vignettering. De Ultra maakt het niet alleen mogelijk om een Leica R objectief op uw Sony systeemcamera met E-mount te plaatsen, maar zorgt er ook voor dat het maximale diafragma met 1 stop wordt verhoogd. Bovendien zorgt de ingebouwde lens ervoor dat de beeldhoek 0.71x wordt vergroot. Met de Leica R - Sony E-mount Speed Booster Ultra krijgt u meer keuze uit objectieven en meer creatieve vrijheid met uw Sony systeemcamera voorzien van een E-mount.

Handmatige scherpstelling en diafragma

Hoewel het objectief fysiek op de camerabody past zullen functies zoals automatisch diafragma en autofocus bij het gebruik van de Speed Booster niet werken. U zult dit dus handmatig moeten doen. De matzwarte binnenkant vermindert interne reflecties terwijl de zwarte buitenkant mooi bij de meeste camerabody's en objectieven aansluit. De Speed Booster is voorzien van een afneembare statiefvoet en is compatibel met Arca-Swiss en Markins balhoofden.

Specificaties
Merk Metabones
Cameramount Sony Systeemcamera (E-mount)
Lensmount Sony Reflex (A-mount)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Metabones ALPA - Sony E-mount Speed Booster Ultra (0.71x) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice