Masterclass Motorsport Fotografie
Masterclass Motorsport Fotografie
0,00

Masterclass Motorsport Fotografie

Masterclass Motorsport Fotografie
26 mei 2024
13:00 - 16:00
26 mei € 99,00
Nog 4 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Motorcrossbaan MC Flevoland
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Masterclass Motorsport Fotografie

Een leerzame middag tussen de ronkende motoren

Cameraland organiseert samen met Fujifilm een unieke masterclass Motorsport fotografie. Deze masterclass vindt plaats op het motorcross circuit van Lelystad, je begeeft je letterlijk tussen de motoren. Geen theorie in een klaslokaal, maar een middag boordevol actie waarbij je directe aanwijzingen krijgt van sportfotograaf Arie Bon. Hij leert je de ins en outs die je nodig hebt om goede sportfoto's te kunnen maken en neemt je na een inleiding ook mee de baan op.

Vergelijk met je eigen apparatuur!

Tijdens de Masterclass Motorsport fotografie kun je je eigen materiaal vergelijken met een van de zes nieuwste Fujifilm X-H2S systeemcamera's en meerdere Fujifilm XF objectieven. Arie Bon fotografeert al jaren met Fujifilm en kan je alles vertellen over deze razendsnelle systeemcamera (40 beelden per seconde en motorfiets focus!) die nu al een van de beste camera’s in de markt word genoemd voor het vastleggen van extreem snelle actie.

Zorg ervoor dat je zelf een camera en objectief met voldoende bereik meeneemt, indien mogelijk een 70-200mm. Heb je camera zonder verwisselbare lenzen of heb je alleen een standaardlens (18-55mm), dan kun je deze zonder problemen gebruiken en vergelijken met de Fujifilm apparatuur. Zorg daarnaast uiteraard voor voldoende geheugen en een of meerdere volle accu's.

De Masterclass Motorsport fotografie vindt plaats op zondag 26 mei van 13:00 tot 16:00 op het motorcross circuit van Lelystad. Na afloop kun je nog met je eigen apparatuur fotograferen.Arie Bon

Arie Bon

Arie Bon is een professionele fotograaf met een grote passie voor motorsport. Hoewel hij zich heeft ontwikkeld tot een veelzijdige fotograaf, blijft de motorsport een enorme aantrekkingskracht uitoefenen. Zoals veel fotografen heeft Arie jarenlang gewerkt met een zware DSLR, tot hij in 2016 definitief de overstap maakte naar Fujifilm. Om zijn werk en passie te delen met andere liefhebbers, geeft hij regelmatig workshops om mensen kennis te laten maken met sportfotografie.
Motorcrossbaan MC Flevoland

Adres
Talingweg 91
8218 NX Lelystad
Datum en tijd
26 mei
Van 13:00 tot 16:00

Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Masterclass Motorsport Fotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice