Sony Photowalk
Sony Photowalk
0,00
Sony Photowalk
25 mei 2024
10:00 - 15:00
Sony Photowalk in Losser € 39,50
Nog 1 plaatsen beschikbaar

* Verplichte velden

Losser (Twente)
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony Photowalk

Een dag op stap met Gustav Kiburg

Tijdens deze Sony Photowalk neemt Sony ambassadeur Gustav Kiburg je mee naar de indrukwekkende natuur in de buurt van Losser. We gaan op stap met de nieuwste (full-frame) Sony systeemcamera's en objectieven en laten jou zien en zelf ervaren wat de mogelijkheden hiervan zijn. Uiteraard gaan we ook lekker fotograferen en geeft Gustav je ook uitgebreid tips en tricks over hoe je de mooiste (natuur)foto's maakt. Hij kan je daarnaast van alles vertellen over de techniek en instellingen van de Sony camera's en hoe je deze zo eenvoudig mogelijk optimaal kan benutten.

Een photowalk vertaalt zich naar een fotowandeling en dat is precies wat we gaan doen; wandelen en fotograferen. We trekken met een groep van maximaal 15 deelnemers de natuur in en gaan tijdens een mooie wandeling fotograferen. Hierbij krijg je niet alleen advies van onze expert, maar tevens een hoop inspiratie van anderen. Je hebt geen fotoapparatuur nodig want iedereen krijgt camera's en objectieven van Sony om te gebruiken tijdens de Photowalk. LET OP: je moet wel een eigen geheugenkaartje meenemen, deze worden niet door ons ter beschikking gesteld.

10:00 - 10:30 Inloop
10:30 - 11:30 Uitleg Gustav Kiburg en uitdelen apparatuur
11:30 - 12:30 Lunch
12:30 - 15:00 Wandeling door Losser
15:00 - 16:00 Terugbrengen apparatuur en napraten


De Sony Photowalk Gustav Kiburg vindt plaats op zaterdag 25 mei van 10:00 tot 15:00 in Losser. Er zijn beperkte plaatsen, meld je dus snel aan!

Gustav Kiburg

Over Gustav Kiburg

Gustav Kiburg is een gepassioneerde natuur- en wildlifefotograaf. Hij reist de hele wereld over, van de Biesbosch tot Zuid-Amerika, op zoek naar de mooiste locaties en eenmaal daar is hij soms uren bezig met het voorbereiden op het maken van de perfecte foto. Gustav zijn persoonlijke slogan is "Bad weather is colour weather". Hij leert anderen graag over fotografieapparatuur en de benodigde technieken en spreekt regelmatig bij exposities en evenementen. Gustav is tevens Sony ambassadeur en zijn kennis op het gebied van Sony apparatuur is ongekend.


Foto's van Gustav Kiburg


Cameraland by Fotovillage

Adres
Raadhuisplein 6
7581 AG Losser
Datum en tijd
25 mei
Van 10:00 tot 15:00

Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony Photowalk of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice