Manfrotto MVH500AH Video head
Manfrotto MVH500AH Video head
159,20

Manfrotto MVH500AH Video head

159,20

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 53,07 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Manfrotto MVH500AH Video head

De perfecte vloeistofkop voor de kleinere videocamera

Manfrotto maakt vloeiende video registraties nu ook mogelijk voor kleinere camera’s

De Bridging Technologie in de Manfrotto MVH500AH maakt het mogelijk om vloeiende bewegingen nu ook met lichte camera’s te maken. Deze videokop zal door elke filmer met lichter materiaal gewaardeerd worden om de vloeiende bewegingen en het lichte gewicht. Perfect voor de filmer met modern lichtgewicht materiaal.

De zwaardere videokoppen met professionele vloeistof zijn minder geschikt voor de snel groeiende groep filmers met HD SLR camera’s. De gepatenteerde Manfrotto Bridging Technologie maakt het mogelijk om dezelfde vloeiende filmeigenschappen te realiseren met lichter materiaal en voor een lagere prijs. De nieuwe 500 videokop is de meest compacte uit de Bridging line-up. De Bridging Technologie maakt elke pan en swipe beweging nog vloeiender dan ooit tevoren. Op zowel de verticale als de horizontale as beschikt de 500 over de professionele Manfrotto Fluid Cartridges.Dankzij de verschuifbare QR montage plaat is altijd de juiste balans te vinden, ongeacht de lenzen en wellicht rails of andere gemonteerde accessoires. Zolang het totaalgewicht niet boven de 2,4kg uitkomt, is met de 500 videokop altijd de juiste balans te vinden. Niet alleen de kop is een ware revolutie voor de filmer met licht materiaal, ook de QR plaat is opnieuw ontworpen. Bij de nieuwe 500 kop is een camera met QR plaat van bovenaf op het de kop te plaatsen. Geen beweging meer van achteren naar voren. Het nieuwe Quick Release mechanisme staat snel monteren niet in de weg. Het ontgrendelen aan de zijkant maakt ook een snelle ontkoppeling mogelijk. Tevens is er aan de zijkant een Easy Link 3/8” bevestigingspunt om bijvoorbeeld een externe monitor of extra licht op te bevestigen.

De MVH500AH videokop is ontworpen met een balanswaarde van 2.4 kg en kan een totale last dragen tot maximaal 5 kg.

Specificaties

  • Maximaal draagvermogen 5kg
  • Balanswaarde 2,4kg
  • Eigen gewicht 0,9kg
  • Werkhoogte 10,5cm
  • Materiaal aluminium
  • Plaat type 500P LONG
Specificaties
Merk Manfrotto
Maximaal draagvermogen (kg) 5
Eigen gewicht statiefkop (kg) 2.4
Type statiefkop Videohoofd
Statiefopties balhoofd Instelbare frictie, Quick release, Vloeistof gevuld
Type Snelkoppeling Manfrotto 500 series
Model snelkoppelingsplaat 500PLONG
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Manfrotto MVH500AH Video head of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice