Manfrotto MK055XPRO3-3W Alu Kit Inc.l MH-XPRO3W
Manfrotto MK055XPRO3-3W Alu Kit Inc.l MH-XPRO3W
299,00

Manfrotto MK055XPRO3-3W Alu Kit Inc.l MH-XPRO3W

299,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 99,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,92 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Manfrotto MK055XPRO3-3W Alu Kit Inc.l MH-XPRO3W

Manfrotto MT055CXPRO3 Professional Tripod Alu 3 sections


De 055 is het bekendste en meest succesvolle Manfrotto statief voor professionele fotografen. Dit recente re-design bouwt voort op de rijke historie van ons assortiment, maar verbetert de prestaties in termen van stijfheid en sterkte; maakt het sneller qua set-up; is gemakkelijker in gebruik en veelzijdiger dan ooit.

Nieuwe 055 Statief lijn - Ongekende stijfheid en sterkte

Camera stabiliteit is de primaire functie van een statief. Verbeterde stabiliteit is de kern van de innovaties die zijn toegepast op de nieuwe 055. Dankzij het nieuwe Quick Power Lock systeem, kan er grotere druk uitgeoefend worden op de scharnierpunten van de statief poten. Nog niet eerder was de 055 veiliger en stabieler dan met deze nieuwe Manfrotto innovaties.

Dankzij het Quick Power Lock systeem is de stijfheid van het statief met 50% toegenomen en is het laadvermogen gestegen tot 9kg. De 'oude' versie had een laadvermogen van 7 kg. Dit uitzonderlijk grote laadvermogen is gegarandeerd ongeacht de plaatsing van de camera-apparatuur. Met de 4 onafhankelijke hoek instellingen per poot en het 90° kolom mechanisme, is de combinatie van vrijheid in opstelling en hoge draagvermogen, de basis voor veel nieuwe veilige creatieve opstellingen.

Set- up snelheid en gebruiksgemak

De kracht van het Quick Power Lock systeem betekent dat niets van eenvoud opgeofferd is voor stabiliteit. Het QPL is ontworpen om met één hand, elke hoek en lengte van de poten snel in te stellen. Ook het nieuwe kantel mechanisme is met een hand te bedienen.

Daarnaast is het nieuwe waterpas op de 055, volledig 360° rond de middelste kolom vrij te plaatsen. Dit betekent dat het waterpas altijd op de beste positie voor de gebruiker te plaatsen is. Perfect in het zicht en nooit een vergrendeling blokkerend.


Onbeperkt - Veelzijdigheid en creativiteit

Het 055 90° kantel kolom mechanisme is geheel opnieuw ontworpen. Het nieuwe mechanisme is verborgen in de top van het statief totdat het nodig is. Dit nieuwe ontwerp bespaart niet alleen ruimte, maar brengt de kop dichter bij het centrale punt, waardoor de stabiliteit nog meer toeneemt. Een stijvere statief opstelling resulteert altijd in meer mogelijkheden in beeldscherpte en sluitertijden, dus meer creatieve mogelijkheden voor de professional. De combinatie van het nieuwe kantelmechanisme met vier onafhankelijke poot hoeken, creëert een zee aan mogelijkheden zonder zorgen voor veiligheid en stabiliteit. De eenhands bediening bevordert niet alleen de setup snelheid, maar ook het vinden van de juiste opstelling.

Er is ook een Easy Link aansluiting toegevoegd aan de bovenkant van de 055. Op deze aansluiting zijn allerlei accessoires veilig aan te sluiten. Bijvoorbeeld een arm met een LED-lampje; een reflector of een andere accessoire. De nieuwe 055 gaat verder dan de grenzen van het klassieke statief en mag met recht de nieuwe basis voor mobiele fotostudio's genoemd worden.


Kenmerken
 • Materiaal aluminium
 • Middenzuil 90 graden draaibaar
 • 3 Poot secties
 • Quick Power Locks
 • Draaibare waterpas
Specificaties
 • Maximale hoogte 170cm
 • Minimale hoogte 9cm
 • Maximaal draagvermogen 9kg
 • Eigen gewicht 2,5kg

De X-PRO 3-Way Head is de meest compacte, nauwkeurige en betrouwbare 3-weg fotografie kop

De compacte Manfrotto MHXPRO-3W heeft een laag eigen gewicht en een hoge maximale belastbaarheid. Met de regelbare frictie kun je perfect de balans afstellen op het gewicht van je fotoapparatuur. De hendels zijn intrekbaar, wat een voordeel is tijdens transport. De kop voelt degelijk en stabiel aan en is gemaakt van aluminium. Met 3 ingebouwde waterpasjes zorg je ervoor dat je compositie langs 3 assen recht is.


Specificaties
 • Eigen gewicht 1 kg
 • Maximaal draagvermogen 8kg
 • Eigen hoogte 13cm
 • 200PL quick-release plaat is inbegrepen
 • Intrekbare hendels
 • Afmetingen 13.5 x 13.5 x 13cm
Specificaties
Merk Manfrotto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 9
Maximale hoogte (cm) 183
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 153
Ingevouwen lengte (cm) 74
Eigen gewicht statief (kg) 3.5
Maximaal draagvermogen (kg) 8
Aantal pootsecties 3
Verstelmechanisme Clips
Statiefopties algemeen Uitneembare middenzuil, Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop 3-weg kop
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Quick release, Waterpas kop
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.5
Draagvermogen (kg) 10
Model aanduiding statiefkop MHXPRO-3W
Type Snelkoppeling Manfrotto RC2
Model snelkoppelingsplaat 200PL
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het werkt prettig, voornamelijk de balhoofd vind ik erg handig, het is makkelijk verstelbaar, maar alleen hetgeen wat je verstelt wilt hebben beweegt dan ook”
Beoordeling door Jelle (geplaatst op 06-04-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het werkt prettig, voornamelijk de balhoofd vind ik erg handig, het is makkelijk verstelbaar, maar alleen hetgeen wat je verstelt wilt hebben beweegt dan ook. Met andere balhoofden, zit het vaak gelijk los en moet je de waterpas in de gaten houden.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Manfrotto MK055XPRO3-3W Alu Kit Inc.l MH-XPRO3W of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice