MagMod Pro Kit Arno de Bruijn
MagMod Pro Kit Arno de Bruijn
499,00

MagMod Pro Kit Arno de Bruijn

499,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 166,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,10 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving MagMod Pro Kit Arno de Bruijn

Een van de belangrijkste verbeteringen die met de MagMod 2 modifiers is geïntroduceerd, is een focus op maat- en gewichtsbesparing. Het MagMod ontwerpteam gaf prioriteit aan het verminderen van zo veel mogelijk gewicht zonder in te boeten aan duurzaamheid, functie en esthetische vorm.

De totale breedte van de MagGrip 2 op de flitser is met 30% gekrompen, waardoor hij aanvoelt alsof hij er bijna niet is. Deze ogenschijnlijk kleine aanpassing helpt de flitser minder volumineus aan te voelen, terwijl toch het gemak en de snelheid behouden blijven van het goede magnetische modulaire systeem waarmee MagMod pionierde. De MagGrip 2 werd ook geoptimaliseerd om nog naadlozer dan voorheen te werken met nieuwe flitsers met ronde koppen. Het reeds universele ontwerp is nog verder verbeterd en nog slanker gemaakt voor nieuwere flitsmodellen.

Universele pasvorm

De gepatenteerde universele MagGrip past op bijna elke flitser met hot-shoe die ooit is gemaakt, inclusief de nieuwe flitsers met ronde kop.

MagMod MagSphere 2

De MagSphere 2 is nu 40% lichter dan zijn voorganger. Dat klinkt misschien niet veelzeggend, maar fotografen zullen het verschil in gewicht en formaat direct merken, vooral als je fotografeert in dynamische omgevingen die flitsers op de camera vereisen, zoals bruiloften of evenementen. Het geeft een prachtig diffuus licht met brede flitsspreiding. De magnetische bevestiging is sterk, veilig en snel te installeren.

MagMod MagGrid 2

MagMod's eenvoudige, gemakkelijke en snelle ontwerp is verbeterd met magnetische en subtiele maar belangrijke ontwerpwijzigingen die elke modifier gemakkelijker te gebruiken, sneller om mee te werken en duurzamer maken na verloop van tijd. Simpel, elegant en tijdloos in één.

MagMod Pro Correction, Creative Gels Set

MagMod's nieuw ontworpen Pro Gels hebben nu ingebouwde magneten die het makkelijker dan ooit maken om de kleurtemperatuur of tint van je flitser te veranderen. Geen aparte gelhouder of gelsleuven meer nodig. Dankzij MagMod's gepatenteerde magnetische, modulaire systeem is het stapelen van meerdere gels om uw flitser te bedienen bliksemsnel, en het toevoegen van roosters of diffusers geeft fotografen nog meer creatieve mogelijkheden. De stijve polycarbonaat structuur is ongelooflijk duurzaam, breukvast en vrijwel onverwoestbaar. Elke individuele kleurnaam is permanent ingebed in de voorkant voor eenvoudige identificatie.

Kenmerken MagMod Basic Kit Arno de Bruijn

  • Maat- en gewichtsbesparing
  • Door het gepatenteerde magnetische, modulaire systeem is het makkelijk stapelbaar
  • De polycarbonaat structuur is duurzaam, breuk vast en vrijwel onverwoestbaar.

In de doos

  • 3x Magmod Grip 2
  • 2x Magmod MAgsphere 2
  • 2x Magmod MagGrid
  • 1x Magmod Pro Correction Gels
  • 2x Magmod Pro Creative Gels
  • 1x Magmod Pro Artistic Gels
Specificaties
Merk MagMod
Reportageflitser accessoire Strobist set
Geschikt voor strobistfotografie Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over MagMod Pro Kit Arno de Bruijn of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice