Lume Cube Panel Pro
Lume Cube Panel Pro
189,00

Lume Cube Panel Pro

189,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 63,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube Panel Pro

De Lume Cube Panel Pro is een ultraslanke on-camera LED-lamp met een instelbare kleurtemperatuur van 3000 tot 5700K, 360 RGB-kleuren en een verzameling ingebouwde speciale effecten. De lamp meet compact en slank (15.2 x 7.9 x 1 cm) en kan horizontaal of verticaal worden gemonteerd via een van de drie 1/4"-20 bevestigingsdraden. De lamp kan op afstand worden bediend via de bijbehorende iOS/Android Lume Cube app of rechtstreeks met de ingebouwde knoppen en een kleurendisplay aan de achterkant.Bi-Color LED

Instelbare kleurtemperatuur van 3000 tot 5700K met een CRI van >96, dimmen van 1 tot 100% helderheid en een maximale lichtopbrengst van 1500 lux op een afstand van 50 cm.

RGB-kleuren en speciale effecten

Meng de RGB-kleuren in vrijwel onbeperkte combinaties om de juiste achtergrondstemming voor je scène in te stellen. Speciale effecten omvatten opties zoals stroboscopen en sirenes, die creatief kunnen worden toegepast op je opname om nog een extra dimensie van productiewaarde toe te voegen zonder extra kosten.

Matte lenslaag en verwijderbare diffuser

Een ingebouwde matte lenslaag voegt een lichte mate van diffusie toe aan het licht, en een meegeleverde verwijderbare diffuser kan worden bevestigd om de lichtopbrengst nog zachter te maken.

Ingebouwde batterij

Een ingebouwde batterij zorgt voor ongeveer 2,5 uur gebruik bij volledige helderheid en 3,5 uur bij 50% helderheid. De batterij kan worden opgeladen met een meegeleverde USB-kabel terwijl de lamp in gebruik is, zodat je je werkproces niet hoeft te onderbreken.

Specificaties
Merk Lume Cube
Aansluitingen USB-C
Diepte 1 cm
Lengte 7.9 cm
Type licht categorie Continu licht op camera
Kleurtemperatuur max (K) 5700
Kleurtemperatuur min (K) 3000
CRI 96
Dimming range max (%) 100
Dimming range min (%) 1
Lux 375
Stroomvoorziening Accu (eigen type), USB
Meegeleverde licht producten Lichtvormer
Soort lamp Paneel
Afstandsbediening Bluetooth
Lichtbron LED
Bevestiging 1/4", Coldshoe
Gewicht 20 gram
Breedte 15.2 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube Panel Pro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice