Lume Cube LED Light RGB Panel Go
Lume Cube LED Light RGB Panel Go
97,32

Lume Cube LED Light RGB Panel Go

97,32

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 32,44 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lume Cube LED Light RGB Panel Go

De Lume Cube Panel Go RGB LED-lamp biedt een complete on-camera verlichtingsoplossing in een compacte behuizing. Deze lamp biedt 360 RGB-kleuren en een verzameling speciale effecten, samen met een instelbare kleurtemperatuur van 3200 tot 5600K. Dit alles is verpakt in een lichtgewicht en draagbaar ontwerp dat gemakkelijk in je zak past, net als een smartphone.360 RGB-kleuren en speciale effecten

Met behulp van de knoppen en het kleurendisplay aan de achterzijde kun je de RGB-kleuren in vrijwel eindeloze combinaties mengen om de juiste sfeer voor je scène te creëren. Speciale vooraf ingestelde effecten, zoals stroboscoop, loop, bliksem, vuur en sirene, kunnen creatief worden toegepast om nog meer productiewaarde aan je opname toe te voegen. De lamp kan horizontaal of verticaal worden gemonteerd met behulp van de 1/4"-20 schroefdraden aan beide zijden, en een schoenmontage-adapter is inbegrepen.

Kenmerken

  • Instelbare kleurtemperatuur van 3200 tot 5600K met een CRI van 96+
  • Dimbaar van 1% tot 100% helderheid
  • Meng tot 360 RGB-kleuren om vrijwel elke gewenste kleur in te stellen en de sfeer en toon van je achtergrond aan te passen. Ingebouwde speciale effecten zoals stroboscoop en sirene zijn ook beschikbaar. Dit alles kan worden bediend via de knoppen op de lamp en het achterste LCD-scherm.
  • Ingebouwde batterij biedt ongeveer 1,5 uur gebruiksduur op volle helderheid en kan worden opgeladen via een meegeleverde USB-kabel terwijl de lamp in gebruik is, zodat je je werkproces niet hoeft te onderbreken. Opladen duurt ongeveer 80 minuten.
  • Inclusief verwijderbare siliconen diffuser om het licht nog zachter te maken.
  • Vooraf ingestelde effecten zoals stroboscoop, loop, bliksem, vuur en sirene.
  • Verticale en horizontale montage mogelijk met drie 1/4"-20 schroefdraden op verschillende plaatsen. Kan op de camera of off-camera worden gemonteerd als key light, fill light, backlight, en meer. Een schoenmontage is inbegrepen om de lamp rechtstreeks op je camera te bevestigen.
Specificaties
Merk Lume Cube
Diepte 1.1 cm
Lengte 7 cm
Type licht categorie Continu licht op camera
Kleurtemperatuur max (K) 5700
Kleurtemperatuur min (K) 3000
CRI 96
Dimming range max (%) 100
Dimming range min (%) 1
Lux 375
Stroomvoorziening Accu (eigen type)
Vermogen (Watt) 8
Meegeleverde licht producten Lichtvormer
Soort lamp Paneel
Afstandsbediening Bluetooth
Lichtbron LED
Bevestiging 1/4", Coldshoe
Gewicht 135 gram
Breedte 12.6 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lume Cube LED Light RGB Panel Go of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice