Lexar MicroSD Blue Series UHS-I 633X 32GB V10
Lexar MicroSD Blue Series UHS-I 633X 32GB V10
6,95

Lexar MicroSD Blue Series UHS-I 633X 32GB V10

6,95

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lexar MicroSD Blue Series UHS-I 633X 32GB V10

Leg meer van je favoriete inhoud vast

Lexar MicroSD Blue Series UHS-I 633X kaarten zijn ontworpen voor je smartphones, tablets of actiecamera's en laten je snel een groot aantal multimediabestanden vastleggen, afspelen en overdragen, waaronder 1080p Full-HD, 3D en 4K UHD video1. Deze Class 10 kaarten maken gebruik van UHS-I technologie om snelle prestaties te leveren. Inclusief SD-adapter voor eenvoudige bestandsoverdracht.

Leg avonturen vast in HD

Oproep aan alle avonturiers en adrenalinejunkies! Haal het meeste uit je avonturen in de buitenlucht door de kracht en prestaties van deze kaarten te benutten. Dus, of je nu de actie filmt met je actiecamera of een luchtcamera, je kunt snel een grote hoeveelheid 1080p full-HD, 3D en 4K UHD video1 van de hoogste kwaliteit vastleggen, afspelen en overdragen, zodat je gemakkelijk je mooiste momenten kunt opslaan en de actie opnieuw kunt beleven.

Doe meer met je multimedia

De kaarten zijn ook zeer geschikt voor gebruik met je tablet of smartphone en maken het gemakkelijk om snel al je favoriete mediabestanden te downloaden of op te slaan, inclusief films, foto's en liedjes van de hoogste kwaliteit.

Haal meer uit je apparaat

De kaarten hebben een snelheid van klasse 10 en maken gebruik van UHS-I technologie om een overdrachtssnelheid tot 100MB/s te leveren. Deze kaarten met hoge capaciteit geven je de snelheid en ruimte die je nodig hebt om onderweg meer avonturen vast te leggen, over te dragen en te delen.

Gemakkelijk bestanden overzetten met de meegeleverde adapter

Voor extra functionaliteit bevatten de kaarten ook een SD-adapter, zodat je gemakkelijk bestanden kunt overzetten tussen je apparaten.

Specificaties
Merk Lexar
Geheugenkaart Micro SDXC Card
Opslagcapaciteit (GB) 32 GB
UHS type UHS-I
UHS Speed Class 3
Schrijfsnelheid (MB/s) 70
Leessnelheid (MB/s) 100
Speed (X-rating) 633
Geschikt voor soort video Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lexar MicroSD Blue Series UHS-I 633X 32GB V10 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice