Lexar CFexpress Pro Type A Gold Series 160 GB - 900MBS
Lexar CFexpress Pro Type A Gold Series 160 GB - 900MBS

Normale prijs: 249,00

Special Price 229,99

Lexar CFexpress Pro Type A Gold Series 160 GB - 900MBS

Normale prijs: 249,00

Special Price 229,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 76,66 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lexar CFexpress Pro Type A Gold Series 160 GB - 900MBS

De 160 GB Professional CFexpress Type A Card GOLD-serie van Lexar is ontworpen voor professionele makers die afbeeldingen met een hoge resolutie en 8K-video van bioscoopkwaliteit willen vastleggen en levert leessnelheden tot 900 MB/s, schrijfsnelheden tot 800 MB/s , en minimale aanhoudende schrijfsnelheden die niet onder de 700 MB/s komen. Dit alles stelt jou in staat om 8K-, 4K- en HFR-video vast te leggen met maximaal 120 fps, evenals onbewerkte foto's en beeldbursts. Bovendien voldoet het aan de VGP-400 videoklasse-standaard, die schrijfsnelheden van ten minste 400 MB/s garandeert. Om jouw gegevens te beschermen, heeft Lexar deze kaart gebouwd om bestand te zijn tegen temperaturen van 14 tot 158°, evenals schokken en trillingen.Aanhoudende snelheden voor naadloze video

De Lexar Professional CFexpress Type A Card GOLD-serie voldoet aan een minimale schrijfsnelheid van 400 MB/s. Dit garandeert dat jouw inhoud naadloos wordt vastgelegd zonder verloren frames.

Leg avontuur vast met ultieme duurzaamheid

Deze kaarten bieden de prestaties die je nodig hebt om waardevolle gegevens in verschillende elementen vast te leggen en op te slaan. De Lexar Professional CFexpress Type A Card GOLD-serie biedt de robuuste duurzaamheid die je nodig hebt om te beschermen tegen temperatuur, schokken en trillingen.

Opties voor grote capaciteit

Beschikbaar met capaciteiten tot 160 GB, hiermee kan je meer hoogwaardige beelden en 8K-video van bioscoopkwaliteit vastleggen zonder dat je voortdurend van kaart hoeft te wisselen.

Garantie en ondersteuning

Alle Lexar Professional-geheugenkaarten worden geleverd met een beperkte levenslange garantie en worden ondersteund door deskundige technische ondersteuning.

Grondig getest

Alle producten van Lexar ondergaan uitgebreide tests in de Lexar Quality Labs, faciliteiten met duizenden verschillende camera's en digitale apparaten om prestaties, kwaliteit, compatibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

Specificaties
Merk Lexar
Geheugenkaart CFexpress Type-A
Opslagcapaciteit (GB) 160 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 800
Leessnelheid (MB/s) 900
Geschikt voor soort video 4K, 8K, Full HD
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lexar CFexpress Pro Type A Gold Series 160 GB - 900MBS of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice