Leofoto S3 Leica ultravid adapter for BC-03
Leofoto S3 Leica ultravid adapter for BC-03
26,99

Leofoto S3 Leica ultravid adapter for BC-03

26,99

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto S3 Leica ultravid adapter for BC-03

De Leofoto S3 verrekijker adapter is een praktische adapter om een Leica Ultravid of UltravidHD verrekijker in combinatie met een Leofoto BC-03 Mount op een statief te kunnen plaatsen. Doordat je de kijker niet vast hoeft te houden is de verrekijker vrij van trillingen. De los verkrijgbare BC-03 heeft een voet met dovetail groeven zet je eenvoudig vast op elke Arca-Swiss compatibele statiefkop. Deze adapter is geschikt voor de Leica Ultravid en de Leica UltravidHD verrekijkers.

Gebruik maken van de QR-adapter

De S3 QR-adapter monteer je op de verrekijker. Dit kan door middel van de ¼-inch schroefgat aan de voorkant van de verrekijker. Na het plaatsen van het QR-adapter in de ronde opening van de voet, zet je hem met de grijskleurige draaiknop vast. De adapter zit nu stevig vast en houd je verrekijker veilig tijdens het kijken. Enkel door op de knop, die gemarkeerd is met het woord ‘push’, te drukken komt de QR-adapter weer los.

Specificaties
Merk Leofoto
Geschikt voor merk Leica
Type verrekijker accessoire Statiefadapter
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto S3 Leica ultravid adapter for BC-03 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice