Leofoto QDM-1 1/4-inch schroefdraad mount voor QR draagriem
Leofoto QDM-1 1/4-inch schroefdraad mount voor QR draagriem
16,99

Leofoto QDM-1 1/4-inch schroefdraad mount voor QR draagriem

16,99

Tijdelijk niet leverbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto QDM-1 1/4-inch schroefdraad mount voor QR draagriem

Deze zilverkleurig ¼-inch schroefdraad mount (QDM-1) is te gebruiken in combinatie een Quick Release draagriem van Leofoto. De QDM-1 heeft een ¼-inch schroefdraad om in het accessoire schroefgat van een statief vast te zetten. Met een inbussleutel kun je hem nog iets verder aandraaien zodat hij stevig vast zit. Daarna kun je in de QDM-1 mount eenvoudig het snelkoppelingsmechanisme (QD-1) van de draagriem vastklikken.

Bij een Leofoto Quick Release straps voor ¼-inch schroefdraad wordt standaard een QDM-1 schroefdraad mount meegeleverd. Door dit bevestigingspunt aan te brengen op je statief kun je eenvoudig de draagriem aan je statief bevestigen. Door te drukken op de knop die is gemarkeerd met het woord ‘push’ gaat de strap weer los. Door de compacte vormgeving van de mount kun je hem na gebruik van de Quick Release strap simpelweg op je statief laten zitten voor de volgende keer. Heeft je statief een 3/8-inch schroefdraad, bekijk dan de QDM-2 3/8-inch schroefdraad voor QR draagriem.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Snelkoppeling
Statiefaansluiting 1/4"
Geschikt voor merk Leofoto
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto QDM-1 1/4-inch schroefdraad mount voor QR draagriem of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice