Leofoto Poseidon LP-324C+LH-40
Leofoto Poseidon LP-324C+LH-40
659,00

Leofoto Poseidon LP-324C+LH-40

659,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 219,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 21,86 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Poseidon LP-324C+LH-40

Het Leofoto LP-324C carbon statief maakt onderdeel uit van de Poseidon-statiefserie. De statieven uit deze serie bezitten unieke eigenschappen wat ze ideaal maakt voor het veelvuldig gebruik aan de kust of rivierbeddingen. De LP-324C heeft vier pootsecties en bereikt een maximale werkhoogte van 139,5 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 16 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Ondanks zijn lichte gewicht van slechts 1,95 kilo heeft hij een draagcapaciteit van 12 kilogram. Het LP-324C statief wordt geleverd met een LH-40 balhoofd en meerdere handige accessoires.

Robuuste Poseidon-serie

De unieke kenmerken van de LP-324C uit de Leofoto Poseidon-serie zijn gericht om hem te wapenen tegen corrosie door het gebruik in natte omstandigheden. De onderdelen van de statiefpoten en de rubberen voetjes die frequent in aanraking komen met water zijn vervaardigd van titanium. Titanium staat bekend om goed te kunnen omgaan met corrosie, ook bij zeewater. Tevens maakt het vernieuwde design het TwistLock vergrendelingssysteem de poten waterdicht. Door water, zand of gruis uit het vergrendelingssysteem te houden blijft het statief altijd in topconditie en dit maakt het statief onderhoudsarm.

Het statief is vervaardigd uit 10-laags geweven carbon zoals elke Leofoto statief, en de poten zijn voorzien een excentrieke blauwe kleur. Het carbon maakt het LP-324C statief sterk, terwijl hij inclusief balhoofd met slechts 1,95 kilo toch licht van gewicht blijft. Aan de zijkant van statiefplatform zit een ¼-inch schroefdraad om het statief uit te kunnen breiden met een magic arm of andere accessoire. Onder het statiefplatform bevindt zich een 3/8-inch om de karabijnhaak te plaatsen. Hierdoor kun je het statief verzwaren. Alle Leofoto statieven, de Leofoto LP-324C is daarop geen uitzondering, worden geleverd met 10 jaar garantie.

Professionele LH-40 balhoofd

Het professionele LH-40 balhoofd is 360-graden draaibaar, kantelbaar van portret- naar landschapstand en heeft een dubbele panning functie. Ook is hij voorzien van een waterpas en van een universele 3/8” statiefschroef waarop je vrijwel elke camera kunt bevestigen. De frictie is instelbaar via een handige draaiknop, wat zorgt voor een meer nauwkeurige instelmogelijkheid. Het balhoofd heeft een diameter van 40mm en een panning base van 57 mm. De hoogte is 87 mm. Dit balhoofd wordt geleverd inclusief QP-70 snelkoppelingsplaatje en is Arca-Swiss Compatible. Het kan maar liefst 20 kilo dragen en weegt zelf 496 gram.

Arca-Swiss compatible statiefplaatje

Dankzij het universele QP-70 Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje bevestig je de camera razendsnel op het Leofoto LH-40 balhoofd. Je schroeft de klem los, schuift het 70mm lange snelkoppelingsplaatje in de houder en schroeft de klem weer vast. Uiteraard is dit snelkoppelingsplaatje ook te wisselen met een andere universele Arca-Swiss compatible snelkoppelingsplaat. Ook met een Leofoto L-plate is de camera te bevestigen op dit balhoofd.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 16.5
Maximale hoogte (cm) 139.5
Ingevouwen lengte (cm) 58
Eigen gewicht statief (kg) 1.95
Maximaal draagvermogen (kg) 15
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Spikes
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Instelbare frictie, Quick release, Waterpas kop
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.491
Draagvermogen (kg) 15
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Statiefaansluiting 3/8"
Model snelkoppelingsplaat QP70
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Poseidon LP-324C+LH-40 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice