Leofoto Macro Focusing Rail MP-150
Leofoto Macro Focusing Rail MP-150
179,00

Leofoto Macro Focusing Rail MP-150

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Macro Focusing Rail MP-150

Leofoto Macro Focusing Rail MP-150

Bij macrofotografie spelt de technische kant een grote rol. Zo is de afstand tot je onderwerp van essentieel belang voor een goede macrofoto. Met de Leofoto MP-150 Macro Focusing Rail heb je alle controle over de afstand tussen je lens en onderwerp, zodat je perfect kunt framen en de juiste brandpuntsafstand kunt gebruiken.

Meer controle over macro foto’s

Wanneer je uit de hand fotografeert, houd je de camera nooit perfect stil. Die paar millimeter beweging die je creëert, kunnen -zeker bij macro fotografie- al snel zorgen voor onscherpte in de foto. Veel macro-fotografen kiezen daarom voor een statief. De MP-150 is een macro slide die eenvoudig te monteren is op Leofoto statieven. Wanneer je je camera bevestigd hebt kun je deze uiterst nauwkeurig naar voor- en achter sliden, om deze vervolgens vast te zetten op de perfecte afstand van je onderwerp.

Stevig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

De MP-150 is gemaakt van stevig aluminium dat voorzien is van een geanodiseerde afwerking. Deze slider is Arca Swiss compatible en beschikt over een ¼” schroefdraad aansluiting. Het snelkoppelingsplaatje is met de robuuste draaiknop te verstellen in drie standen; volledig op slot voor wanneer je de juiste positie hebt bereikt en niet wilt dat je camera nog beweegt, volledig open om de camera heen en weer te kunnen bewegen en half open om de laatste precieze aanpassingen te verrichten.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Macro Focus Rail
Type statiefaccessoire/onderdeel Adapter
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Geschikt voor merk Universeel
Lengte 228 mm
Breedte 67 m
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Macro Focusing Rail MP-150 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice