Leofoto Inverted tripod SO-322C
Leofoto Inverted tripod SO-322C
599,00

Leofoto Inverted tripod SO-322C

599,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 199,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 13,33 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

LEOFOTO STATIEVEN 10 JAAR GARANTIE

Profiteer van 10 jaar garantie op alle statieven en monopods van Leofoto!
Klik hier voor meer informatie over deze garantieservice

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Inverted tripod SO-322C

Het SO-322C carbon statief maakt onderdeel uit van de Leofoto Inverted-statiefserie. De installatie van deze statieven is razendsnel door de unieke poten en ze bieden veel gebruiksgemak. Door de omgekeerde pootsegmenten blijft hij stabiel onder de meest veeleisende omstandigheden. De SO-322C bereikt een maximale werkhoogte van 169 cm. De minimale werkhoogte van dit statief is daarentegen slechts 13 cm, wat fijn is om laag bij de grond te kunnen werken. Ondanks zijn lichte gewicht van slechts 1,88 kilo heeft hij een draagcapaciteit van 30 kilogram.

De carbon statiefpoten

Het SO-322C statief is gemaakt van 10-laags carbon en zwart geanodiseerd vliegtuigaluminium. Deze materiaalkeuze zorgt voor een perfecte balans tussen stevigheid en een licht gewicht. Dit statief heeft twee pootsegmenten waarbij het bovenste pootsegment een diameter van 32mm heeft en het tweede segment een diameter van 36mm. De omgekeerde poten verhogen de stabiliteit ten opzichte van een regulier statief. De Twist-Lock draaivergrendelingen zitten door het omgekeerde systeem op een gemakkelijk te bedienen plek. De poten zijn eenvoudig te verstellen: je draait de poten met slechts één handbeweging los of juist weer vast. Doordat dit statief maar liefst 30 kilo kan dragen is hij bijvoorbeeld uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de schietsport, enorme telescopen en surveillance- of camera-apparatuur.

Inverted Serie

De statieven uit de Leofoto Inverted Tripod Serie onderscheiden zich door hun enorme stabiliteit en natuurlijk de omgekeerde uitschuivende statiefpoten. Daarnaast hebben ze een 75mm brede, uitneembare statiefplaat, maar hebben geen middenzuil. Zodoende worden trillingen tot een minimum worden beperkt en zijn ze erg stevig. Bovendien wordt dit ze alle geleverd met half-bowl, waardoor ze ook geschikt zijn om een videokop op te monteren. Optioneel is er een center column verkrijgbaar waarmee de maximale werkhoogte vergroot kan worden. Aan de zijkanten en onderkant van de statiefplaat bevinden zich UNC 3/8 schroefgaten waaraan een magic arm of smartphone bevestigd kan worden.

Specificaties
Merk Leofoto
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 13
Maximale hoogte (cm) 169
Ingevouwen lengte (cm) 100
Eigen gewicht statief (kg) 1.880
Maximaal draagvermogen (kg) 30
Statief materiaal Carbon
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Spikes
Statiefopties algemeen Statieftas inbegrepen
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Inverted tripod SO-322C of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice