Leofoto FA-16+FA-10
Leofoto FA-16+FA-10
54,99

Leofoto FA-16+FA-10

54,99

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 18,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto FA-16+FA-10

De Leofoto FA-16 maakt deel uit van de Flash Adapter collectie [FA] van Leofoto. Uniek aan deze flitsadapter is dat je hem op een Arca Swiss Rail kunt klemmen. Zo creëer je met de FA-16 een Cold Shoe Quick Release aansluiting op een Arca Swiss rail of Leofoto L-Bracket. Hier fungeert de FA-16 als de basis die je op de Arca Swiss rail van je rig of L-plaat bevestigt, op de FA-10 bevestig je een camera-accessoire.

Arca Zwitserse klem

Door de speciale V-vormige onderkant kun je de FA-10 snelspanplaat gemakkelijk op de FA-16 V-type snelspanklem schuiven. Met de grijze draaiknop kun je de breedte van de Arca Swiss klem instellen. Er wordt een inbussleutel meegeleverd om de klem extra stevig op de rail vast te zetten. Door de grijze hendel naar beneden te duwen kun je de snelspanplaat inclusief accessoire in een handomdraai verwijderen. De FA-16 wordt standaard geleverd met de FA-10 snelkoppelingsplaat. Wil je een Quick Release snelkoppelingsplaat met ¼-inch schroefdraad in plaats van een cold shoe, dan kun je de los verkrijgbare Leofoto FA-11 snelkoppelingsplaat gebruiken.

Leofoto Flash Adapter collectie

De Flash Adapter collectie van Leofoto bestaat uit 16 verschillende adapters. Ze zijn ontworpen om accessoires eenvoudig op je camera, statief of rig te plaatsen. Elke adapter heeft zijn eigen kenmerken die de bevestigingsmogelijkheden uitbreiden. Je kunt de flitsadapters met elkaar combineren om een geschikte (montage)oplossing te vinden voor de accessoires die je wilt gebruiken.

De FA-01 tot en met FA-09 zijn traditionele adapters, waarbij je het accessoire aan de adapter bevestigt. De FA-12 tot en met FA-16 adapters kunnen worden gecombineerd met een kleine handige QR-plaat (FA-10 en FA-11), zodat je het accessoire nog sneller en gemakkelijker kunt losmaken. Zo kunnen flitsers, microfoons, LED-panelen en actiecamera's ook worden uitgerust met een quick release systeem.

Specificaties
Merk Leofoto
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Adapter
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto FA-16+FA-10 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice