Leofoto Ballhead LH-30 + Release Plate BPL-50
Leofoto Ballhead LH-30 + Release Plate BPL-50
129,00

Leofoto Ballhead LH-30 + Release Plate BPL-50

129,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 43,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leofoto Ballhead LH-30 + Release Plate BPL-50

Leofoto LH-30 balhoofd met BPL-50 snelkoppelingsplaat

De Leofoto LH-30 statiefkop balhoofd is de op één na kleinste in Leofoto's LH-balhoofd serie. Met 80mm hoogte is deze kop perfect voor wie op zoek is naar een zo licht en compact mogelijk balhoofd, maar toch een flinke draagcapaciteit nodig heeft. Ondanks de compactheid en het lichte gewicht van 308 gram, heeft de LH-30 een draagcapaciteit van 15 kilogram. Deze combinatie van het lichte gewicht en degelijkheid is te danken aan het geanodiseerde aluminium waar de kop van is gemaakt. De Leofoto LH-30 statiefkop met Arca-Swiss compatible BPL-50 plaatje is voorzien van een 1/4-inch statiefschroef, waardoor dit balhoofd te gebruiken is op vrijwel ieder statief.

Gebruiksvriendelijk en compact balhoofd

De LH-30 is snel en super gebruiksvriendelijk. Met de verstelvleugel aan de zijkant van de kop bedien je de horizontale verstelling van de gehele kop, die 360 graden rond kan draaien. Dankzij de inkeping onder de kogel kun je razendsnel switchen van landscape- naar portrait mode! Dit doe je eenvoudig door de vleugel naar voren te trekken en de positie aan te passen. Met behulp van de gradenschaal op de statiefplaat en de ingebouwde waterpas is de LH-30 zeer precies te positioneren.

Arca-Swiss compatible statiefplaatje

Dankzij het professionele en universele BPL-50 Arca-Swiss snelkoppelingsplaatje bevestig je de camera razendsnel op het Leofoto LH-30 balhoofd. Je schroeft de klem los, schuift het 25mm lange snelkoppelingsplaatje in de houder en schroeft de klem weer vast. Simpel en oerdegelijk. Uiteraard is dit snelkoppelingsplaatje ook te wisselen met een andere universele Arca-Swiss compatible snelkoppelingsplaat. Ook met een Leofoto L-plate is de camera te bevestigen op dit minibalhoofd.

Specificaties
Merk Leofoto
Maximaal draagvermogen (kg) 15
Draagvermogen (kg) 15
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.33
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties algemeen Gradenschaal
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Instelbare frictie, Quick release
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat BPL-50
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leofoto Ballhead LH-30 + Release Plate BPL-50 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice