Lenspen Elite micro lens cleaner
Lenspen Elite micro lens cleaner
9,00

Lenspen Elite micro lens cleaner

9,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Lenspen Elite micro lens cleaner

De LensPen Elite Micro reinigt veilig en effectief microcameralenzen. Met zijn speciaal ontworpen punt brengt hij de LensPen-compound aan op plaatsen waar de grotere varianten niet bij kunnen. De intrekbare borstel verwijdert stof en de unieke LensPen Invisible Carbon-compound presteert beter dan alle andere reinigingssystemen.

De beschermkap bevat een pad gevuld met de "onzichtbare" koolstof zodat elke keer dat je de dop op de tip plaatst, de tip wordt bijgevuld. De dop bevat genoeg van deze uiterst fijne koolstof voor maar liefst 500 reinigingen. Deze koolstof kan vingerafdrukolie en vegen van uw lens of zoeker absorberen en verwijderen. Aan het andere uiteinde van de MicroPro bevindt zich een zacht intrekbaar borstel voor het verwijderen van stof. De MicroPro zal de statische lading op elk lensoppervlak aanzienlijk verminderen, wat belangrijk is, aangezien elektrostatische lading stof aantrekt en ervoor zorgt dat het aan glazen oppervlakken hecht.

Specificaties
Merk LensPen
Soort reinigings accessoire Lenspen
Reiniging voor Lens
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Lenspen Elite micro lens cleaner of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice