Leica Super-APO-Summicron-SL 21mm f/2 ASPH
Leica Super-APO-Summicron-SL 21mm f/2 ASPH
5.300,00

Leica Super-APO-Summicron-SL 21mm f/2 ASPH

5.300,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 117,93 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Leica Super-APO-Summicron-SL 21mm f/2 ASPH

De Super-APO-Summicron-SL 21mm f/2 ASPH van Leica is 's werelds eerste APO-objectief met een brandpuntsafstand van 21mm. Dit hoogwaardige groothoekobjectief overtreft zelfs de meest veeleisende professionele verwachtingen en biedt consistent scherpe beelden tot in de verste hoeken. Als nieuwste toevoeging aan de Leica APO-Summicron-SL lenzenfamilie combineert het lensontwerp razendsnelle en betrouwbare Dual Synchro DriveTM autofocus met compacte afmetingen en een E67 filterdiameter, vergelijkbaar met de reeds beschikbare 28mm, 35mm, 50mm, 75mm en 90mm objectieven, ondanks zijn extreme groothoekbereik.

Voor de Uitdagingen van Diverse Toepassingen

Deze Super-APO-Summicron-SL 21mm f/2 ASPH. lens met een uitdagende kijkhoek is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder landschapsfotografie, binnenshuis, reportages, studio-opnamen en architectuurfotografie. Met een minimale scherpstelafstand van slechts 21 cm is deze lens evenzeer geschikt voor gedetailleerde close-ups, terwijl het grote maximale diafragma creatieve mogelijkheden biedt voor scherptediepte-effecten.

Optische Perfectie

Het lensontwerp omvat 14 uiterst precieze lensdelen, waarvan drie asferische elementen, verdeeld over 11 groepen. Dit resulteert in superieure beeldkwaliteit, zelfs bij volledig geopend diafragma. Het apochromatische ontwerp van deze lens, uniek voor zijn brandpuntsafstand, toont opnieuw de onberispelijke normen van Leica-ingenieurs. De meeste lenselementen zijn vervaardigd van speciaal glas en ondergaan het meest geavanceerde productieproces om de beste resultaten te leveren.

Snel en Stil Focussen met Dual Synchro Drive AF

Het Dual Synchro Drive AF-systeem, dat bekend is van Leica Summicron-SL lenzen, biedt vlotte en stille scherpstelling in het bereik van 0,21 meter tot oneindig. Combineer dit met de vaste lensopening van f/2 en het resultaat is verbluffende video's en panoramafoto's.

De Super-APO-Summicron-SL 21mm f/2 ASPH. Lens van Leica markeert een mijlpaal in groothoekfotografie, en met zijn compromisloze optische kwaliteit en technische precisie, is het een must-have voor elke serieuze fotograaf.

Kenmerken

  • Brandpuntsafstand van 21mm
  • 's Werelds eerste APO-lens in zijn klasse
  • Ongeëvenaarde scherpte tot in de hoeken
  • Dual Synchro Drive AF voor nauwkeurige scherpstelling
  • Geschikt voor diverse toepassingen, van landschappen tot close-ups
  • Optische perfectie met apochromatische correctie
Specificaties
Merk Leica
Lensmount Leica Systeemcamera (L)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 67
Diameter/doorsnede 73 mm
Lengte 102 mm
Gewicht 789 gram
Type lens Groothoek, Lichtsterk
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 21
Maximale brandpuntsafstand (mm) 21
Lenselementen 14
Lensgroepen 11
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.19
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 21
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Leica Super-APO-Summicron-SL 21mm f/2 ASPH of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice