Kiwi Lens Mount Adapter (Pentax K naar Nikon 1)
Kiwi Lens Mount Adapter (Pentax K naar Nikon 1)
59,03

Kiwi Lens Mount Adapter (Pentax K naar Nikon 1)

59,03

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kiwi Lens Mount Adapter (Pentax K naar Nikon 1)

Kiwi Lens Mount Adapter (Pentax K naar Nikon 1)

De Kiwi Photo Pentax K naar Nikon 1 biedt de mogelijkheid om Pentax K lenzen te gebruiken op Nikon 1 camera's. De Adapter is gemaakt van verfijnd brons en afgewerkt met chrome. Alhoewel de lens fysiek op de body bevestigd kan worden zullen de functies zoals automatisch diafragma, auto-focus en/of andere functies niet werken. U kunt dan in de manuele stand foto's maken.

Specificaties
Merk Kiwi
Cameramount Nikons Systeemcamera (1)
Lensmount Pentax Reflex (K)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kiwi Lens Mount Adapter (Pentax K naar Nikon 1) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.