Kiwi Adapter Canon EF(S) Lens naar Samsung NX Body
Kiwi Adapter Canon EF(S) Lens naar Samsung NX Body
€ 79,00

Kiwi Adapter Canon EF(S) Lens naar Samsung NX Body

€ 79,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Ma-do 23:59 besteld is morgen in huis
  • De mooiste fotozaak van Nederland
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,4
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Kiwi Adapter Canon EF(S) Lens naar Samsung NX Body

Kiwi Adapter Canon EF(S) Lens naar Samsung NX body

Met deze lensadapter van accessoirefabrikant Kiwi krijg je de mogelijkheid om lenzen met een Canon EF- of EF-S-vatting op een Samsung NX-camera te monteren. De adapter is vervaardigd van hoogwaardige messing, waarbij de vattingen zijn afgewerkt met chrome.

Door aanschaf van een lensdapter gaat er een geheel nieuwe wereld open voor de bezitter van een systeemcamera zoals de Samsung NX-modellen. Door het gebruik van een adapter kun je 'vreemde' lenzen - lenzen die gemaakt zijn voor een andere camera - op je camera gebruiken. In dit geval gaat het om lenzen met een Canon EF of EF-S vatting. Deze adapter zorgt ervoor dat alle lenzen met deze vatting op de camera passen het gehele scherpstelbereik - van close-up tot oneindig - kunt gebruiken.

Beperkingen

Houd rekening met enkele beperkingen. De adapter geeft geen signalen van de lens door naar de body. Je moet dus zaken als scherpstelling en diafragma handmatig instellen. Dat hoeft geen probleem te zijn en je gaat er wellicht beter (bedachtzamer) door fotograferen. Toch kost het instellen wat meer tijd, waardoor bijvoorbeeld sportfotografie of een bruidsreportage wat minder voor de hand ligt. Vergeet niet om in het menu in te stellen dat de camera zonder lens moet afdrukken. Stel de belichting in op M of A.

Specificaties
Merk Kiwi
Cameramount Samsung Systeemcamera (NX)
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Kiwi Adapter Canon EF(S) Lens naar Samsung NX Body of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice