Jupio Universal Fast Charger LUC0060
Jupio Universal Fast Charger LUC0060
29,95

Jupio Universal Fast Charger LUC0060

29,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Jupio Universal Fast Charger LUC0060

De Jupio LUC0060, een universele accu, batterij en USB oplader


Dit is pas een universele oplader! Li-ion accu's van compact camera's, oplaadbare AA (penlite)of AAA (potlood) batterijen en een USB uitgang voor het opladen van al je USB apparatuur; zoals GPS, smartphone of tablet. Met de meeleverende adapter verander je deze batterijlader snel in een carcharger, ja je kunt hem ook nog als auto-oplader gebruiken.

  • Geschikt voor camera en camcorder accu's
  • Teven geschikt voor het opladen van AA, AAA batterijen
  • Laadt ook USB apparaten op
  • LCD display geeft de oplaadstatus weer

Universele snellader

De Jupio Universal Fast Charger laadt 3.6-7.4V Lithium-polymeer accu's op van de meeste compactcamera's, camcorders en smartphones. Daarnaast kun je er ook standaard AA en AAA batterijen in kwijt en is de acculader voorzien van een USB output. Je kunt dus ook al je USB apparatuur opladen met deze handige oplader.

Veilig en snel al je accu's opladen

Met deze snellader laad je snel, maar ook veilig en verantwoord de meeste typen accu's op. De polariteit wordt automatisch ingesteld, schade aan je accu's door ompolen is onmogelijk. Uiteraard is de lader ook voorzien van een overlaadbeveiliging. Een handig display geeft de actuele status van de lading aan, zo zie je precies hoe vol een accu of batterij is.

Oplader met auto adapter

Je kunt je accu's en batterijen voortaan ook in de auto opladen, Jupio doet er een auto adapter bij. Reuze handig voor onderweg, net zoals het lage gewicht van 100 gram en de compacte afmetingen, er is bijna altijd wel een plekje over in de fototas voor deze alleskunner!

Met recht de alleskunner onder de opladers!

Specificaties
Merk Jupio
Geschikt voor merk Universeel
Soort product Lader
Accu inbegrepen Nee
Aantal batterijen 0
Voor aantal accu's 1
Universele lader Ja
Soort universele lader Verschuifbare polen
USB oplaad functie Ja
Stroom Netstroom
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Jupio Universal Fast Charger LUC0060 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice