Joby TelePod PRO Kit
Joby TelePod PRO Kit

Normale prijs: 79,00

Special Price 61,00

Joby TelePod PRO Kit

Normale prijs: 79,00

Special Price 61,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby TelePod PRO Kit

Met de Joby TelePod PRO Kit kunnen makers van mobiele content en vloggers eenvoudig schakelen tussen meerdere statiefmodi en zich snel aanpassen voor verschillende opnamen in de studio en in toepassingen voor onderweg.

De kit is voorzien van het, in hoogte verstelbare, TelePod PRO mini-statief, dat kan worden verlengd van 25.4 tot 70 cm. In slechts enkele ogenblikken verandert het van een tafelstatief in een vloerstandaard, een selfiestick of een rubberen handgreep wanneer deze volledig is ingeklapt. Een balhoofd en een montage met drie pinnen zijn inbegrepen ter ondersteuning van compactcamera's, lampen, microfoons en smartphonehouders tot 1 kg.

1/4"-20 & 3-Prong Mounts

De TelePod PRO en de verwijderbare balkop bieden beide een 1/4"-20 montageschroef. Het balhoofd wordt aan het statief bevestigd via een 1/4"-20 vrouwelijke schroefdraad aan de onderkant en biedt 360° pan- en 90° tilt-aanpassing . De afneembare 3-puntsbevestiging biedt ondersteuning voor 360° camera's en actioncamera's.

Onafhankelijke beenspreiding

De TelePod PRO-poten openen onafhankelijk van elkaar in drie klikstappen, elk helemaal plat voor maximale stabiliteit. Door de onafhankelijke spreiding kun je oneffenheden compenseren en vrijwel overal opstellen.

Veiligheidskoord

Het veiligheidskoord wordt vastgemaakt aan een van de poten van het statief en wikkelt zich om je pols in selfiestick- en handgreepmodi.

Specificaties
Merk Joby
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 25.9
Maximale hoogte (cm) 69.8
Ingevouwen lengte (cm) 25.9
Eigen gewicht statief (kg) 0.249
Maximaal draagvermogen (kg) 1
Statiefopties poten Opklapbare poten
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie
Statiefaansluiting 1/4"
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby TelePod PRO Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice