Joby GripTight ONE Micro Stand - Wit
Joby GripTight ONE Micro Stand - Wit
36,89

Joby GripTight ONE Micro Stand - Wit

36,89

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby GripTight ONE Micro Stand - Wit

Joby GripTight One Micro Stand - Wit

De Joby GripTight One Micro Stand is een combinatie van een ultracompacte, opvouwbare en universele houder voor smartphones plus een Joby ministatief. Je kunt je smartphone nu overal neerzetten, handig om trillingvrij te kunnen filmen en fotograferen en om bijvoorbeeld een film te bekijken of een e-book te lezen. Dit is de witte uitvoering.

Je kunt smartphones met een breedte van 56 mm tot 91 mm gebruiken. Hij is daarmee geschikt voor veel populaire smartphones zoals de iPhone 7 (Plus), de Samsung Galaxy S7 en de HTC10, maar ook voor oudere modellen. De Joby GripTight One GP Stand is de perfecte oplossing als je de video- of fotofuncties van je smartphone wilt gebruiken zonder ongewenste trilling en beweging. Je klemt de smartphone handig tussen de met beschermend rubber beklede grepen. Dankzij de verende roestvrijstalen klem houdt de GripTight One je smartphone altijd veilig vast.

Balhoofd

Na het monteren van de GripTight One op het statiefje klap je de statiefpootjes uit waarna je de smartphone overal neer kunt zetten. Door het ingebouwde balhoofd kun je de smartphone in de gewenste richting draaien. Je kunt de GripTight One en het statiefje ook apart van elkaar gebruiken. De GripTight One houder is voorzien van een statiefaansluiting waardoor je hem op heel veel soorten statieven en statiefjes kunt monteren, zoals een selfiestick, een stuurklem of een gewone tripod. Je kunt het losse ministatief gebruiken voor kleine en lichte camera's.

Opvouwbaar

Joby heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van de GripTight One Micro Stand. Je kunt hem plat opvouwen, hij meet dan slechts 8,5 x 3,4 centimeter waardoor hij gemakkelijk in je broekzak of tas past. Het gewicht bedraagt slechts 46 gram. Uiteraard kun je de beide componenten ook los van elkaar bewaren.

Specificaties
Merk Joby
Geschikt voor merk Universeel
Lengte 8.5 cm
Breedte 3.4 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby GripTight ONE Micro Stand - Wit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice