Joby GripTight ONE Gorillapod Magnetic Impulse
Joby GripTight ONE Gorillapod Magnetic Impulse
46,95

Joby GripTight ONE Gorillapod Magnetic Impulse

46,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby GripTight ONE Gorillapod Magnetic Impulse

Joby GripTight One Magnetic Impulse

De Joby GripTight One Magnetic Impulse is een combinatie van de GripTight One (een ultracompacte, opvouwbare en universele houder voor smartphones) plus de superhandige GorillaPod Magnetic en de Impulse Bluetooth afstandsbediening. Je kunt smartphones met een breedte van 56 mm tot 91 mm gebruiken. Hij is daarmee geschikt voor veel populaire smartphones zoals de iPhone 7, de iPhone 7 Plus, de Samsung Galaxy S7 en de HTC10, maar ook voor oudere modellen, zolang ze maar aan de genoemde breedte voldoen.

De GripTight One is gemonteerd op een GorillaPod Magnetic Een GorillaPod is opgebouwd uit losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof die samen de drie pootjes van het statief vormen. Je kunt de gewrichten onafhankelijk van elkaar in elke richting verdraaien, zodat je een GorillaPod altijd zo in kunt stellen dat hij overal neer te zetten is of overal aan vast te maken is. De GorillaPod Magnetic heeft ook nog eens magnetische pootjes waardoor je hem vast kunt zetten op elk metalen oppervlak. De Impulse Bluetooth remote biedt extra mogelijkheden. Je kunt deze draadloze remote gebruiken om de smartphone een foto te laten maken. Ideaal voor het maken van de betere selfie of een groepsfoto waar de fotograaf zelf ook op staat.

Veelzijdig

Je kunt de GripTight One en de GorillaPod ook apart van elkaar gebruiken. De GripTight One houder is voorzien van een statiefaansluiting waardoor je hem op heel veel soorten statieven en statiefjes kunt monteren, zoals een selfiestick, een stuurklem of een gewone tripod. Je kunt de losse GorillaPod Magnetic gebruiken voor niet al te zware compact- en systeemcamera's.

Handig en degelijk

De Joby GripTight One Magnetic Impulse is de perfecte en veelzijdige oplossing als je de video- of fotofuncties van je smartphone wilt gebruiken zonder de gebruikelijke trilling en beweging. Je klemt de smartphone handig tussen de met beschermend rubber beklede grepen. Dankzij de verende roestvrijstalen klem houdt de GripTight One je smartphone altijd veilig vast.

Opvouwbaar

Joby heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp van de GripTight One Magnetic Impulse. Je kunt hem plat opvouwen, hij is dan slechts 16,5 centimeter lang waardoor hij gemakkelijk in je tas past. Het gewicht is slechts 96 gram. Uiteraard kun je de beide componenten ook los van elkaar bewaren.

Specificaties
Merk Joby
Geschikt voor merk Universeel
Lengte 16,5 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby GripTight ONE Gorillapod Magnetic Impulse of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice