Joby Cold Shoe PRO voor GorillaPod Rig
Joby Cold Shoe PRO voor GorillaPod Rig
19,99

Joby Cold Shoe PRO voor GorillaPod Rig

19,99

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Joby Cold Shoe PRO voor GorillaPod Rig

Joby Cold Shoe PRO voor GorillaPod Rig

Met de hoogwaardige Joby Cold Shoe Pro verander je iedere 1/4-inch statiefschroef of statiefschroefdraad in een flitsschoentje. Ideaal als je regelmatig werkt met losse flitsers, of meerdere flitsers tegelijk wilt inzetten op locatie. Met behulp van het koppelstukje met universele 1/4-inch statiefdraad zet je de Cold Shoe Pro heel eenvoudig op ieder statief met 1/4-inch statiefschroef. Vervolgens schroef je de Cold Shoe Pro in de andere zijde van het koppelstukje. De Cold Shoe Pro is gemaakt van duurzaam ABS kunststof en roestvrij staal en is daardoor oerdegelijk. De Cold Shoe Pro weegt 39 gram en is 3 centmeter hoog.

Koppelstukje voor accessoires

De Joby Cold Shoe Pro maakt onderdeel uit van een handige serie universele koppelingsstukjes met 1/4-inch statiefschroef. Naast de Cold Shoe Pro zijn er onder andere nog de Pin Joint Mount voor GoPro, de universeel inzetbare Cold Shoe Mount voor flitsers en een algemene snelkoppeling. Met deze hulpstukjes koppel je allerlei Joby Action Series accessoires, verlichting, universele apparatuur en GoPro accessoires probleemloos aan elkaar. Ook kun je ze gebruiken om apparatuur op bijvoorbeeld een Joby GorillaPod, Action Clamp of Locking Arm te monteren.

Joby: Creatief en veelzijdig

Joby werd in 2006 opgericht in San Francisco Bay en heeft inmiddels overal ter wereld menig hart veroverd met hun inmiddels beroemde buigzame Gorillapod-statieven, die dankzij hun unieke uiterlijk een hoge aaibaarheidsfactor hebben. Tegenwoordig bevindt het bedrijf zich in Petaluma, Californië, waar het zich naast de statiefjes ook bezighoudt met de ontwikkeling van allerlei GripTight accessoires voor smartphones. Het huidige Joby assortiment bestaat uit statiefjes voor smartphones en actioncams, vlogging rigs, maar ook vind je er statieven voor vrijwel iedere traditionele DSLR- systeem- of compactcamera.

Specificaties
Merk Joby
Soort Accessoire
Type accessoire Overige accessoires
Type mount Mountaccessoires
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Joby Cold Shoe PRO voor GorillaPod Rig of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice