Insta360 GO 2 Mini POV actie camera 64GB Editie
Insta360 GO 2 Mini POV actie camera 64GB Editie
349,00

Insta360 GO 2 Mini POV actie camera 64GB Editie

349,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 116,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,77 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Insta360 GO 2 Mini POV actie camera 64GB Editie

De Insta360 GO 2 (64GB) is de tweede generatie de GO mini action camera: nog steeds klein maar een stuk krachtiger. De GO 2 mini actie camera van 27 gram neem je gemakkelijk overal mee naar toe. Met de meegeleverde handige magnetische accessoires is het eenvoudig spectaculaire actiebeelden vanuit elk perspectief te maken. Ook maakt de interne Flowstate stabilisatie alle beelden mooi stabiel en vloeiend. Deze GO 2 heeft 64GB interne geheugen, dat twee keer zoveel als de Standaard editie.

Opnames maken

De Insta360 GO 2 maakt zes verschillende soorten opnames: Standard, Static Timelapse, Slow Motion (120fps), Hyperlapse, HDR Video en Interval Shooting. Hij is voornamelijk voor het opnemen van korte Point of View (POV) video’s die je later moeiteloos in de bijbehorende app kunt bewerken tot een leuke complete video. Omdat de Insta360 GO 2 geen display heeft, wijzig je de instellingen eenvoudig via de app. Het starten van een video kan door op het drukgevoelige gedeelte van de GO 2 te tappen. Daarnaast kun je de GO 2 nu ook bedienen via je smartphone met Bluetooth of met de knop op de Charge Case. Een nieuwe functie is zowel het live meekijken als het terugkijken van de beelden op je smartphone via een 5G WiFi-verbinding. Ook het overbrengen van de clips van de GO 2 naar een smartphone gaat door middel van de 5G WiFi-verbinding.

Verbeterde specificaties

De eerste generatie GO had een IPX4-rating en kon tegen opspattend water, de GO 2 heeft een IPX8-rating en is dus waterdicht! Je kunt hem meenemen onder water tot een diepte tot wel 4 meter. De magnetische werking is sterker geworden, zodat hij onder water ook goed aan de bijgeleverde accessoires blijft zitten. Opnames maken gaat nu in 1440P@50fps en de sensor is groter geworden (1/2.3”) voor een verbeterde beeldkwaliteit. Het interne geheugen uitgebreid van 32GB naar 64GB en je kunt nu langere filmpjes van maximaal 15 minuten maken. En niet geheel onbelangrijk, bij de GO 2 wordt standaard een Rugged Lens Guard meegeleverd om je lens te beschermen tegen krassen. Op de plek van de lensbeschermer kan eventueel ook een los verkrijgbare ND-filter worden geplaatst.

Opladen met de Charge Case

Door de Insta360 GO 2 in de opgeladen Charge Case te plaatsen laad je de kleine actie camera weer op. Je kunt met een volle batterij ongeveer 30 minuten standaard video’s opnemen. Met de Charge Case verleng je die tijd tot 150 minuten. De Charge Cage heeft een ingebouwde accu die je met een USB-C kabel kunt opladen. Het kleine OLED-schermpje geeft de status van het opladen weer. Met de Charge Case kun je tevens met Bluetooth een opname starten en ook gebruiken als statief.

Video’s monteren met de Insta360 app

Met de GO 2 is het niet erg als je weinig weet van videobewerking, de krachtige GO 2 applicatie doet eigenlijk al het werk voor jou. Deze veelzijdige bewerkingsapplicatie voor (OTG compatibele) iOS en Android-apparaten is geheel gratis. Je gebruikt de app om zelf de korte filmpjes tot één video te monteren, of je laat de AI-powered FlashCut 2.0 technologie dynamische filmpjes voor je maken. Ook heb je toegang tot verschillende functies om het opgenomen beeld te optimaliseren. Kleurbewerking is met de app eenvoudig, zo worden groenige onder water beelden weer sprankelend blauw door de AquaVision-functie. De opnames levendige kleuren geven doe je bijvoorbeeld met de Vivid Mode. Daarnaast heeft de app nog vele andere handige functies.

In de doos

  • Insta360 GO 2 (64GB)
  • Charge Case
  • magnetische Pivot stand
  • magnetische Easy clip
  • magnetische halsketting (pendant)
  • USB-C oplaadkabel
  • Rugged Lens guard
  • handleiding.
Specificaties
Merk Insta360
Breedte 53 mm
Diepte 21 mm
Hoogte 24 mm
Opties Beeldstabilisatie
Timelapsefunctie Ja
Livestreaming Nee
Weersbestendig Val- en stootbestendig, Waterdicht
Waterdicht tot diepte (meter) 4
360 graden opnames Ja
Bestandsformaat DNG
Afstandsbediening Nee
Type verbinding Bluetooth, Wifi
Aansluitingen USB-C
Video resolutie 2.5K
Maximale videoresolutie 2560 x 1440 pixels
Maximale framerate 1920x1080 120
Video compressie H.264
Maximale bitrate (Mbps) 80
Type sensor 1/2.3"
Maximale fotoresolutie (pixels) 2000 x 2000
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.2
Beeldhoek (graden) 180
Type display Geen display aanwezig
Audio opties Ingebouwde microfoon
Geheugenkaart Intern geheugen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Insta360 GO 2 Mini POV actie camera 64GB Editie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice