Fotoboek IN STILTE
Fotoboek IN STILTE
49,95

Fotoboek IN STILTE

49,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fotoboek IN STILTE

Het fotoboek IN STILTE van fotograaf Frans Kanters neemt je mee op een verstilde reis door het Nederlandse landschap. De beelden zijn in zwart-wit en opgedeeld in 14 series met elk een eigen thema. Een korte poëtische tekst beschrijft per serie de fotograaf zijn gevoel bij de foto’s.

Het gebonden fotoboek telt 102 foto’s verdeeld over 168 pagina’s. Door het grote en brede formaat gaat alle aandacht naar de fotografie. De druk in zwart-wit duotone geeft een extra dimensie aan de beelden. Het fotoboek is mijn ode aan het Nederlandse landschap. Het toont de schatten van Frans Kanters, de beelden die hij de afgelopen 20 jaar heeft gemaakt.

In stilte een landschap aanschouwen. Om het op te nemen, er rustig van te worden, het moment te begrijpen en de alledaagsheid te kunnen plaatsen. Stilstaan in het landschap is voor fotograaf Frans Kanters (1964) een gewoonte geworden, een belangrijk onderdeel van zijn werk. Frans woont in Amersfoort en werkt afwisselend vanuit de Keistad, Dokkum, Lauwersoog en Texel. Lijnenspel en leegte kenmerken zijn fotografie. Frans zoekt altijd naar stilte in beeld. Hij heeft hart voor het beeld. Elke dag.

Door het fraaie, zware kunstpapier heb je een stevig fotoboek in handen. De speciale wijze van inbinden zorgen ervoor dat het open blijft liggen op elke gewenste pagina. Hiermee kan het fotoboek liggend op je tafel je elke dag verblijden met een ander landschap.

Specificaties
Merk Boek
Onderwerp Landschap en natuur
Aantal pagina's 168
Uitvoering Hardcover
Auteur Frans Kanters
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fotoboek IN STILTE of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice