Hoya Pro Neutral Density 100 62mm
Hoya Pro Neutral Density 100 62mm
64,00

Hoya Pro Neutral Density 100 62mm

64,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya Pro Neutral Density 100 62mm

Hoya 62mm Pro ND 100 - 6.6 stops grijsfilter

Het Hoya ND100 PRO filter is een grijsfilter (neutral density) met een 2.0 dichtheid. Dit betekent dat het filter 6.6 stops licht tegenhoudt. De PROND1000 is gemaakt van helder optisch glas voor een optimale beeldkwaliteit. De speciale metallic ACCU-ND coating is aan beide zijdes van het glas aangebracht en verzekert de neutrale eigenschappen van het filter ten opzichte van kleur. De duurzame ring van het filter is gemaakt uit één stuk aluminium waardoor de Hoya PROND eenvoudig in gebruik is.

Grijsfilters

Grijsfilters of ND-filters zijn ideale filters voor fotografen die graag creatief willen spelen met licht en sluitertijden. Een grijsfilter vermindert namelijk de lichtinval die door de lens valt, waardoor je allerlei nieuwe fotografiemogelijkheden krijgt. Zo kun je fotograferen als er teveel licht aanwezig is, of als je graag met volle lensopening wilt fotograferen. Daarnaast kun je bij daglicht gaan inflitsen omdat je flitser nu wél binnen de synchronisatietijd van je camera afgaat. Een ander groot voordeel is dat je met lange sluitertijden kunt werken, waarbij je stromend water als een mooie waas kunt weergeven. Ideaal voor landschapsfotografie.

Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype Grijs (ND)
Filtermaat (mm) 62
Set Nee
Slim filter Nee
Aantal stops (vermindering) 6.6
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya Pro Neutral Density 100 62mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice