Hoya 67mm C8 Blue Cooling
Hoya 67mm C8 Blue Cooling
66,24

Hoya 67mm C8 Blue Cooling

66,24

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 22,08 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hoya 67mm C8 Blue Cooling

Met het Hoya C8 Blue Cooling Color Conversion Filter kun je de witbalans van 3800K wolfraam-gebalanceerde, warme omgevingslichtbronnen die de lens binnenkomen afstemmen op daglicht-gebalanceerde 5500K films. C8 filters koelen de lichtbron met 1700° Kelvin, oftewel een -80 mired verschuiving, door een donkerblauw toe te voegen aan de totale belichting. Hoe lager de mired waarde, hoe minder oranje en rood licht de lens binnendringt.

Het Hoya C8 filter is nuttig wanneer:

  • Je daglichtgebalanceerde film gebruikt, de lichtbron warm is, en je nauwkeurige kleuren op de film wilt vastleggen. Voorbeelden van warme lichtbronnen zijn traditionele gloeilampen en sommige halogeenlampen.
  • Je gebruikt een daglicht gebalanceerde film en je wilt een dag-voor-nacht uitstraling creëren. De extra blauwzweem helpt om de dag dat nachtgevoel te geven, vooral op bewolkte dagen.

Hoya multicoat (HMC) filters worden aanbevolen om de prestaties van de huidige multicoated lenzen te verbeteren. Deze populaire filters minimaliseren reflectie, verminderen flare en ghosting, en zorgen voor een gemiddelde lichttransmissie van meer dan 97%.

Specificaties
Merk Hoya
Soort filter Opschroeffilter
Filtertype Witbalans
Filtermaat (mm) 67
Aantal stops (vermindering) 1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hoya 67mm C8 Blue Cooling of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice