Handboek vogelfotografie
Handboek vogelfotografie
39,90

Handboek vogelfotografie

39,90

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Handboek vogelfotografie

Dit Handboek vogelfotografie is het standaardwerk voor iedereen die zich wil verdiepen in vogelfotografie. Het beschrijft op een gedetailleerde en grondige manier alle aspecten van vogelfotografie. Vanzelfsprekend begeleid door honderden spectaculaire en bijzondere foto’s van vogels.

Op een uiterst praktische manier beschrijven de auteurs thema’s als: Welke apparatuur heb je nodig? Hoe kom je dichtbij? Hoe kun je vogels fotograferen zonder ze te verstoren? Hoe gebruik je weersomstandigheden in je voordeel. Wat zijn de beste camera instellingen en hoe blijf je jezelf ontwikkelen.

De zes hoofdauteurs zijn niet alleen topfotografen, maar zijn ook in staat om ingewikkelde materie op een toegankelijke en inspirerende manier te verwoorden.Dit boek is één grote uitnodiging om zelf aan de slag te gaan en vogels op een bijzondere manier te fotograferen.

Specificaties
Merk Birdpix
Onderwerp Vogels en wildlife
Aantal pagina's 324
Uitvoering Hardcover
Auteur Hans Overduin, Marcel van Kammen, Arno ten Hoeve, Chris van Rijswijk, Thijs Glastra en Daan Schoonhoven
Taal Nederlands
Lengte 236 mm
Breedte 225 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Handboek vogelfotografie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice