Hahnel Ontvanger voor Tuff TTL Canon
Hahnel Ontvanger voor Tuff TTL Canon
55,00

Hahnel Ontvanger voor Tuff TTL Canon

55,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Ontvanger voor Tuff TTL Canon

Tuff TTL Receiver voor Canon

De Hähnel Tuff TTL Receiver voor Canon maakt draadloos TTL flitsen met meerdere flitsers onder alle omstandigheden mogelijk. De Tuff TTL Receiver is compatible met de meeste originele Canon Speedlite flitsers, maar ook met TTL-flitsers van bijvoorbeeld Nissin, Metz en Sigma. De Hähnel Tuff TTL Receiver is waterdicht en schokbestendig.

Duurzame TTL flash Receiver

De Hähnel Tuff TTL Receiver is uitzonderlijk robuust ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Bijzondere aandacht is besteed aan de sterkte van de behuizing en in het bijzonder aan de extra versteviging van de flitsvoet op de zender. De Tuff TTL Receiver is bestand tegen slijtage en stoten, waardoor deze met name onder ruige omstandigheden buiten zeer goed bruikbaar is. De Receiver heeft namelijk een afneembare, veerkrachtige en taaie rubber beschermhoes, waardoor je deze trigger zonder zorgen overal kunt inzetten; ze kunnen een tik hebben.

TTL Receiver voor Canon flitsers

De Tuff TTL Receiver voor Canon kan ingesteld worden voor normale TTL-sturing, High Speed synchronisatie en synchronisatie op het tweede sluitergordijn. De Receiver werkt op 2 AA batterijen, is gebruiksvriendelijk ontworpen en ondersteunt de meeste flitsfuncties van Canon Speedlite flitsers en andere merken TTL-flitsers voor Canon. Dankzij een sterke ISM 2.4GHz draadloze transmissie werkt de Receiver betrouwbaar tot op een afstand van meer dan 200 meter van de zender. Digital Channel Matching biedt bovendien de zekerheid dat je TTL-kanaal niet interfereert met andere draadloze toepassingen binnen het bereik van de Tuff TTL. Een Mini USB-aansluiting maakt optionele externe voeding en firmware-updates mogelijk en om de Receiver gemakkelijk te bevestigen op een statief is er een standaard 1/4-inch statiefschroefdraad aanwezig.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie

Of je nu in de studio werkt of buiten, een draadloze flash trigger is een uiterst nuttig onderdeel van een professionele foto-uitrusting, maar ook van die van amateurfotografen. Hähnel levert die triggers! Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie staan daarbij voorop, zodat je altijd kunt vertrouwen op je apparatuur als je waar dan ook aan het werk bent. Maar Hähnel levert niet alleen triggers; ook camera-accu's en batterijen, laadstations, afstandsbedieningen en battery grips maken deel uit van het brede en diepe leveringsprogramma.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Specificaties
Merk Hahnel
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Flitseigenschappen TTL
Kanalen 1
Groepen 1
Bereik (meter) 200
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Set
Geschikt voor cameramerk Canon
Bevestiging Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Ontvanger voor Tuff TTL Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice