Hahnel Olympus Li-50B accu / HL-50B
Hahnel Olympus Li-50B accu / HL-50B
24,95

Hahnel Olympus Li-50B accu / HL-50B

24,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel Olympus Li-50B accu / HL-50B

Hähnel HL-50B Li-Ion accu vervanger voor de Olympus Li-50B accu

De Hähnel HL-50B Li-Ion camera-accu is geschikt voor iets oudere digitale Olympus compactcamera's uit de Mju THOUGH-serie zoals de Olympus Mju TOUGH 6000, 6010 en 8000. Deze krachtige en hoogwaardige camera-accu is een perfecte vervanger voor de originele Olympus Li-50B batterij vanwege de degelijkheid en de lange levensduur.

Vervanger voor originele Olympus accu

De HL-50B is een 3,7-Volt camera-accu die geschikt is als alternatieve batterij voor iets oudere compacte digitale camera's zoals de Olympus Mju TOUGH 6000, Mju TOUGH 6010, Mju TOUGH  8000 en Olympus Mju THOUGH 9000. Maar hij past ook in de Olympus SP800. De capaciteit is 850 mAh en hij vervangt de originele Olympus LI-50B accu. Als vervanger van een originele batterij zijn Hähnel camera-accu's beslist een perfect alternatief omdat ze een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding bieden en een lange levensduur.

Een accu voor vrijwel iedere camera

Energie is de eerste levensbehoefte van een fotograaf. Daarom is het beslist noodzakelijk om goede accu's en batterijen in je camera te gebruiken. Hähnel levert die accu's! Als het gaat om batterijen, accu’s en laders staat de naam van dit Ierse bedrijf al jaren garant voor topkwaliteit. Het leveringsprogramma van is zeer breed en diep met maar liefst 180 typen accu's voor digitale camera's én camcorders. En: ook voor oudere typen camera's worden batterijen geleverd. Er is dus altijd wel een batterij voor jouw camera!

Drie keer Beste Koop

Dat Hähnel innovatief is, bewijzen de Li-Ion camera-accu’s. Daarmee zet men al jaren de norm. Er worden voor de foto- en videoaccu's namelijk alleen accucellen gebruikt die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat resulteert in topkwaliteit camera-accu's die niet onderdoen voor een originele accu. Daar komt nog bij dat de prijzen heel aantrekkelijk zijn. Kwaliteit hoeft dus echt niet duurder te zijn dan een Hähnel camera-accu. Vandaar dat het merk drie van de vier keer als "Beste Koop" uit de bus kwam in een recente test van de Consumentenbond.

Betrouwbare leverancier van energieproducten

Hähnel industries ltd. is een van de leidende fabrikanten van energieproducten voor digitale fotocamera's en camcorders. Hähnel energieproducten worden wereldwijd in meer dan 40 landen verkocht. Het bedrijf startte in 1958 als handelsonderneming in het Duitse Keulen en opende in 1975 een productiefabriek in het Ierse Bandon. In 2007 werd het nieuwe hoofdkantoor in Bandon geopend. Met ruim 50 jaar ervaring heeft Hähnel een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. 

Specificaties
Merk Hahnel
Hoogte 7 mm
Diepte 40 mm
Breedte 34 mm
Geschikt voor merk Olympus
Oplaadbaar Ja
Soort product Accu
Aantal batterijen 1
Capaciteit (mAh) 850
Capaciteit (Wh) 3.1
Accuspanning (Volt) 3.7
Type accu Lithium ion (Li-ion)
Model Accu LI-50B
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel Olympus Li-50B accu / HL-50B of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice