Hahnel MODUS 360RT Speedlight for Canon
Hahnel MODUS 360RT Speedlight for Canon
206,00

Hahnel MODUS 360RT Speedlight for Canon

206,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 68,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Hahnel MODUS 360RT Speedlight for Canon

Hähnel Modus 360RT Flitser voor Canon

Met de compacte Hähnel Modus 360RT TTL-reportageflitser heb je voor iedere situatie altijd voldoende flitslicht bij de hand. Het richtgetal van 36 bij 100ISO op 105mm zoominstelling en de razendsnelle oplaadtijd dankzij de Extreme Lithium-Ion accu zorgen voor een universeel inzetbare reportageflitser die altijd klaar is voor gebruik. Door zijn compacte maten vormt de Hähnel Modus 360RT flitser een perfecte match met camera's als de Nikon Z-serie, de Canon EOS R, de Sony Alpha A7 en A9, de Fujifilm X-modellen, de Panasonic Lumix camera's en de OM-D modellen van Olympus.

Flitser met snelle oplaadtijd

Of je nu in de studio aan het werk gaat met de Modus 360RT of buiten in het veld, deze Hähnel TTL-reportageflitser is er geschikt voor. De flitser maakt gebruik van Hähnel Extreme MD2 Lithium-ion accu's waardoor een lange gebruikstijd en een razendsnelle recycletijd gegarandeerd is: de flitser laadt met een recycletijd van 1,5 sec. tot 4x sneller op dan een flitser met gewone AA-batterijen. Bovendien kun je tot maar liefst 400 opnamen maken met het flitsvermogen op maximaal. Dankzij de ingebouwde videolamp heb je daarnaast altijd licht tijdens het filmen met je dslr- of systeemcamera. De led-lamp werkt met een volle acculading tot maar liefst 11 uur en is instelbaar in vijf stappen tussen 20 en 117 lux.

Ingebouwde radiografische transmitter en receiver

Dankzij de ingebouwde radiografische 2,4 Ghz receiver- en transmitter-functie van de Hähnel Modus 360RT kun je meerdere Modus 360RT, 600RT en 600RT II flitsers draadloos aansturen tot een afstand van ruim 40 meter. De Modus 360RT reportageflitser werkt bovendien samen met de Hähnel Viper radiotransmitters en -receivers en je kunt gebruik maken van de Hähnel Captur om originele merkflitsers én vreemdmerk flitsers aan te sturen. De Modus 360RT beschikt verder over high-speed synchronisatie tot 1/8.000 sec. en functies als flitsen op het tweede gordijn en flitsbelichtingscorrectie. Met de zoomkop van 24 tot en met 105mm (fullframe equivalent) licht je automatisch of handmatig ieder onderwerp perfect uit. Je kunt deze flitser dus exact zo instellen als jij wilt. En koop je een nieuwe camera, dan kun je via de Micro USB-aansluiting heel eenvoudig de software updaten.

Veelzijdige flitser met krachtige accu

De veelzijdige Hähnel Modus 360RT TTL-flitser wordt geleverd inclusief een krachtige Hähnel MD2 Extreme accu en een handige USB-acculader, waardoor je de accu's altijd en overal kunt opladen: via het stroomnet met de AC-adapter, via je computer en zelfs met een losse powerbank. Geen gezeur meer met losse batterijen maar altijd een razendsnelle en krachtige accu. Ideaal! De Hähnel Modus 360RT TTL-flitser is leverbaar voor dslr- en systeemcamera's van Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en Micro FourThirds camera's van Olympus en Panasonic. De flitser heeft als afmetingen 50 x 64 x 105mm en weegt slechts 310 gram. De Modus 360RT wordt geleverd inclusief een etui en een flitserstandaard.

Specificaties
Merk Hahnel
Type flitser Reportageflitser
Diepte 5 cm
Hoogte 10.5 cm
Breedte 6.4 cm
Gewicht 310 gram
Geschikt voor merk Canon
Richtgetal 36
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Zoombereik max (mm) 105
Zoombereik min (mm) 24
Verticale rotatie min (graden) -7
Verticale rotatie max (graden) 90
Horizontale rotatie (graden) 270
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Type verbinding Radiografisch
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/128
Aansluitingen Micro USB
Recycletijd max (sec) 0.1
Recycletijd min (sec) 1.7
Model Accu HLX-MD2
Aantal batterijen 1
Flitshulpmiddelen Groothoekdiffusor
Synchronisatie opties High speed synchronisatie, Tweede gordijn synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Kortste flitsduur 1/20000 sec
Langste flitsduur 1/350 sec
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Hahnel MODUS 360RT Speedlight for Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice